Ännu en Turkietresa

Då är vi hemma igen efter att ha haft två härliga veckor i Turkiet mellan 120519-120603. Vår tredje resa till Turkiet på 1 år och denna morgon när vi gick till dagis så frågade Max om vi inte kunde flytta till Turkiet. Vi reste tillsammans med Johan, Maria, Theo och lilla Thess och det var väldigt trevligt att resa ihop med kompisar och Max älskade ju förstås att ha med en kompis på resan.

Vi bodde på Pegasos Resort (Nazar) som ligger precis vid en fin strand beläget mellan Side och Alanya. Jag kommer skriva ett eget inlägg med recension om resmålet/hotellet men vi var väldigt nöjda med det mesta alla fall. Förutom 2-3 dagar med lite moln, regn så hade vi kalasväder där det blev varmare och varmare både på land i vatten under dagarna som gick.

De enda tråkigheterna på denna resa var väl att Max fick urinvägsinfektion med feber, magont mm. men efter att ha fått dropp av hotellets läkare piggade han på sig ganska snabbt. Hemresan med 12 timmars flackande på kväll/natt var inte heller någon höjdare men i övrigt hade vi det kanon med en massa solande och badande dagtid och goda trevliga middagar kvällstid. Fotona får väl visa lite hur vi hade det.
 
 
 
Trackback
RSS 2.0