Januari 2012

Kör lite månadssammanfattningar i bloggen framöver.

JVM-GULD
Efter alla dessa snöpliga förluster för "Småkronorna" så fick Sverige äntligen sitt hockeyguld i JVM efter en hysteriskt spännande final mot Ryssland där Mika Zibanejad avgjorde i förlängningen vilket fick Chris Härenstam & Micke Renberg att gå helt bananas av glädje. En härlig hockeynatt fick inleda detta 2012!

BRYNÄSDEBUT FÖR MAX
Den 7 Januari, 2012 fick Max besöka sin första Brynäsmatch då vi tillsammans med Fredrik och Emma såg Brynäs möta Färjestad i Läkerol Arena. Max tyckte att det var roligt att gå på hockey och klappade ivrigt under matchen de stunder han inte hade fullt upp med att äta godis. Något som inte blev succé var Brynäs maskot, Tigern! Max såg honom i korridorerna före matchen o var livrädd för Tigern o kollade efter honom hela matchen, haha.

SJUKDOMAR
Januari för oss innebär alltid en massa sjukdomar och så även i år. Jag hade halsont, var förkyld i ca 4-5 veckor och med Max fick vi vabba i flera omgångar under denna månad.

CAMBRIDGEDIET
För att få en kickstart på ett hälsosammare liv så testade jag och Tina att köra Cambridgediet vilket för oss innebar att vi bara under en veckas tid åt pulverdrinkar tre ggr om dagen. FYFAN vad hungrig jag var under denna vecka och värst var det på hockeymatchen i Läkerol Arena där jag fick sitta med Max popcornhink i famnen hela matchen vrålhungrig. Vi klarade av det bra trots att det var kämpigt och både jag o Tina gick ner några kilo men det är ingenting jag tänker testa igen. Tror mer på bättre kost och mer träning men kul att testa kan jag tycka nu i efterhand.

foton kommer...


RSS 2.0