Semesterstängt

Återkommer så småningom men ej närmaste veckan!

Vår 3,5 åring

Max blev ju 3,5 år här i Juni. Vår älskade solstråle fortsätter sprida glädje till både oss och många andra. För tillfället är han inte så farlig med trotsen heller vilket förstås är ljuvligt. Han kunde bli lite bättre på att sova bara om man fick önska nåt men han är ju lik någon jag känner väldigt väl så inte mycket att göra åt.

Lite korta Maxfakta just nu:

Favoritmat: Hamburgare eller korv.
Kompisar: Elliot på dagis, kusin Milton, Theo o barnen i kvarteret Anton, Elias, Kerstin
Sömn: Ca från 19:30-06:15.
Favoritartist: Eric Saade, Veronica Maggio
Tv-program: Backyardigans, Bubble Guppies, Dora Utforskaren o Pippi Långstrump
Favoritaktiviteter: Åka och bada, besöka nöjespark, leka med kompisar, cykla, fotboll


Semester närmar sig

Oj det finns mycket att blogga om men nu på sommaren så tar bloggen lite semester som ni fåtal läsare märker. Det blir nån gång ibland som t ex nu. Det har ju bland annat varit midsommarhelg och den blev riktigt lyckad måste jag säga. Först hade vi lite familjeträff ute i Årsunda med midsommardans runt stång och sånt som väl inte är så jättekul men för kusinerna Max o Milton var det ju lyckat. Sedan var vi hos Nisse och Susanne på kvällen/natten ihop med ca 12 andra trevliga människor och lite barn som Max kunde leka med till halv elva på kvällen innan han gav upp och somnade i gästrummet vi fick sova i på natten. Förutom att äta och dricka en massa gott så lirade vi en massa fyllepingis utomhus på kvällen och till slut var alla med o körde rundpingis med plankor o allt möjligt, så kul!

Det var ändå en hyfsat städad fest då många som var där skulle partaja barnfritt kvällen efter. På midsommardagen så var det dags för den traditionsenliga kvällen i G-Hammarby för mig och Persson. Vi brukar ju ofta vara ett stort kompisgäng som ses denna em/kväll men riktigt så blev det inte i år även om det var mycket bekanta där ute vid dansbanan när vi väl kom dit. Vi var först hem till Högen och Sofia på förfest i Storvik där det var ca 30 pers som festade i deras omtalade partylada. Vid 22-tiden var det sen dags för att bege sig vidare till G-Hammarby o den underbara sommaridyllen i parken vid sjön. En kanonkväll var det men trött Mattias på Söndagen efter denna 2-dagars. Som tur var så tog Tina med sig Maxen till Furuvik på Söndagen så jag fick en otroligt skön soffliggardag. Uppskattas!

På Onsdagen i veckan efter blev det ännu ett litet minipartaj då jag hängde på Persson och Perra ner på en ny uteservering i staden. Där var det jättetrevligt med mycket roligt folk i blandade åldrar ute o dessutom var det ju ännu en varm ljuvlig sommarnatt. Härligt att S-viken äntligen får en riktig uteservering där det inte bara sitter nån A-lagare utan man kan åka ner o träffa trevliga människor, lyssna på musik o äta o dricka gott. Det blev bara sömn mellan kl 2 till halv 6 denna natt innan dagislämning och jobbet väntade så lite småtrött Mattias då men bara att bita ihop. Väldigt glädjande att jag kunde partaja lite tre dagar på en vecka utan att känna nånting alls av de där vidriga magsmärtorna som dykt upp många gånger förr i samband med fest.

En trevlig midsommarhelg var det alla fall!!!


RSS 2.0