Ny bil - Hyndai i30

Efter att ha haft några olika modeller av Saab i rätt många år var det nu dags för att överge det märket när vi skulle byta bil. Jag kommer att sakna körglädjen, komforten och turbon mm då man får väldigt mycket bil för pengarna med Saab men kommer inte sakna en del av de problem vi haft med den sista 9-3:an. 
 
Vår nya bil är en Hyndai i30 inköpt på en firma här i stan. Den är sprillans ny och det kostar ju förstås mer då men vilken härlig känsla att ha en ny bil med 5-års garanti mm. Man vet ju aldrig med bilar men hoppas vår nya Hyndai kommer att gå bra och känslan hittills är att vi är mkt nöjda.
 
Nu känns den kommande bilsemestern till Danmark lite trevligare
 

Bruce Springsteen, Friends Arena 2013

Bruce Springsteen, Friends Arena den 4 Maj, 2013  ++++ (svag fyra)
Den första konserten såg vi på Lördagen den 4 Maj och då hade Bruce lirat även på Fredagen men då var vi ute på stan istället och hade en liten Storviksreunion med "Snuttis" och Salle då vi besökte Golden Hits bland annat, mycket trevligt. På Fredagens konsert fick vi höra att Bruce hade lirat hela albumet Born To Run vilket kändes lite trist att missa men då bjöd Springsteen istället vår kväll på hela albumet Darkness on the edge of town med några riktiga höjdarnummer. Annars var låtlistan lite blandad, en del låtar där jag hellre hört annat men med Springsteens enorma energi och bandets spelglädje så blir det ju förstås aldrig dåligt.
 
Recension låt för låt med Marcus Larsson, Aftonbladet
 
Bäst:
Racing in the streets, Something in the night, Badlands, Prove it all night, Born to Run
 
Inte så bra:
Avslutningslåt American Land, Shackled and drawn, Death to my hometown, Radio nowhere
 
 
Bruce Springsteen, Friends Arena den 10 Maj, 2013  ++++ (stark fyra)
Vi kunde inte låta bli att se en konsert till när vi fick chansen och köpte rätt dyra biljetter via blocket men det var det värt. Denna gång åkte vi bara ner till Stockholm över kvällen då vi fick skjuts med en bekant från Lundellforum och det blev en härlig Lördagskväll då vi även hade suveräna sittplatser denna gång. Höjdpunkten denna kväll blev förstås när Bruce spelade hela Born In The USA-albumet till vår stora glädje. Idel hits och denna konsert var snubblande nära en femma från mig men låtlistan och stämningen kunde ej konkurrera med Ullevis men helnöjda var vi förstås ändå.
 
Recension låt för låt med Marcus Larsson, Aftonbladet
 
Bäst:
Bobby Jean, Downbound train, I´m on fire, My hometown, Born to run, Thunder Road
 
Inte så bra:
Death to my hometown, Rosalita, Radio nowhere
 
 
Bästa två minnena från dessa konserter får bli dessa magiska nummer!
  
 Racing in the Streets
 
Bobby Jean

RSS 2.0