Jakten på den försvunna staden

Jakten på den försvunna staden + + + +   (121208, Rival i Stockholm)
 
I Lördags var jag och Tina på besök i Stockholm då vi såg Filip & Fredriks hyllade krogshow "Jakten på den försvunna staden". Jag ville ju se den där showen när de var i Gävle men då krockade det med en SM-finalmatch för Brynäs så det fick bli i Stockholm istället på mysiga Rival på Söder.
 
Jag älskar ju Filip & Fredrik och följer det mesta de gör. Visst kan jag förstå att en del tycker de är gapiga men samtidigt så missar dessa människor så mycket av deras genialitet. Hade inga speciella förväntningar på denna krogshow då jag inte riktigt visste vad som väntade men både Tina och jag tyckte att detta var jättebra.
 
"Jakten på den försvunna staden" handlar ju dels om att Filip & Fredrik på ett roligt sätt ihop med publiken försöker få fram det som är unikt just med den staden de gör showen i. Showen handlade oxå mycket om deras vänskap och om hur det började med en klassisk helg i Köping som Fredrik berättar om via denna sång >>
 
De pratar oxå om bådas uppväxt och svävar ut improviserat i samtal om allt möjligt precis lika lysande som i podcasten så att både ungdomar och 60-åringar i publiken vrider sig av skratt. Denna show tilltalade verkligen både unga och gamla. Förutom skratt och träffsäker dialog så fick vi ju även höra på fin sång som t ex när Filip sjunger om den försvunna staden >>
 
 
Winnerbäcks "Om du lämnade mig nu" fick avsluta showen.

Max TV-kändisen

En Lördagsmorgon när Max och Tina kikade på Bolibompa så sa Max att det vore roligt om Marcus i Bolibompa som syr saker kunde sy något åt honom. Han och Tina bestämde sig då för att skicka iväg ett mail till Bolibompa där Max tyckte att programledaren kunde sy en orm med en häftig tunga.Till vår förvåning så hörde Bolibompa av sig sen till Tina och ville ha en film med Max där han önskar få den där ormen sydd.
 
Så Max fick agera skådespelare och det blev en del omtagningar men blev bra till slut och i Lördags så spelades klippet upp på tv i Bolibompa. Sedan sydde Bolibompa-Marcus den där ormen och pratade massa om att den skulle hem till Max och nu har vi den hemma. På Max dagis har alla sett inslaget när Max hälsning visas och när ormen sys så imorse när Max tog med ormen till dagis blev det stor uppståndelse.
 
Ett roligt minne i framtiden om när Max vid 4 år och 11 månader gjorde sin tv-debut.
 

RSS 2.0