Lite sport

SAIK tog guld
För oss Sandvikare så kändes det förstås roligt när SAIK tog hem SM-guldet efter en väldigt spännande SM-final i ett soligt Uppsala. Är ju ingen stor bandyfantast som flera av mina polare men kul hur som helst att de lyckades i år med tanke på att de nog kommer tappa flera stjärnor nu pga ekonomin.

Tycker också lite synd om Bollnäs som felaktigt fick ett mål bortdömt 2 minuter före slutsignalen. "Det jämnar alltid ut sig" säger många vad gäller domslut hit och dit men det där är ju bullshit. Däremot så är domarna människor precis som oss andra och man får leva med att idrott inte alltid är helt rättvist!

Liverpoolseger/förlust
På Torsdagskvällen åkte Liverpool ut ur Euroleague efter 0-0 hemma mot Braga. Liverpool har verkligen spelat uselt i Euroleague och jag är inte heller helt nöjd med den defensiva inställning som King Kenny har visat upp i bortamatcherna. Inget mer Europaspel är alla fall ett faktum.

På Söndagen blev det lite trevligare när Sunderland bortabesegrades med 2-0. Ingen sprudlande insats heller men spännande att se Carroll/Suarez på topp där främst den sistnämnda fortsätter att imponera i den röda tröjan. Carroll kan bli ett enormt vapen men oj vad Liverpool måste förstärka mittfält/kanterna rejält i sommar om de inte ska fortsätta vara ett lag för plats 6-10 i ligan!

Ishockey
Nu när jag har bott i sängen några dygn så har jag förstås kikat på en hel del slutspelshockey och främst serien Skellefteå-Linköping som sannerligen inte har varit någon höjdare att följa som neutral. Ishockey idag är tyvärr ofta väldigt mycket tristare att se på än vad hockeyn var för typ 10 år sen. Nu är det semifinaldags där det ser ut att bli två roliga semis på papperet. Håller tummarna för att AIK fortsätter skrälla mot Färjestad!

Till sist måste jag få skriva lite om "The Sedins" också! Herregud vad de är grymma nu och det vore ju helt makalöst om Daniel nu går och vinner poängligan året efter att broder Henrik gjort det! Hur som helst så är de värd att hyllas rejält även här hemma för i mina ögon är det otroligt stort att ha två bröder som dominerar i NHL även om ishockey inte är en global sport som fotboll på samma sätt.

Kommentarer >>
Postat av: M E R E I

- äh det är bara att hoppas att det går bättre för dem i PL!

2011-03-24 @ 01:10:55
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0