Om helgen

Förutom att Max har haft några rejäla raseriutbrott och att mitt sug efter godis/smörgåsar mm. var vidrigt stundtals så var det en bra helg på flera sätt. På Fredagskvällen blev det bara en lugn tv-kväll med bland annat På Spåret. Adam Alsing/Ebba Blitz klev ju in i tävlingen och var som väntat väldigt duktiga. På Spåret brukar vara ganska svårt tycker jag men denna gång hade jag fått en hel del poäng som tävlande. Bland annat hade jag tidigt rätt på resan till Lysekil och att musikgruppen hette TPao och lite fler saker men bättre än Adam var jag absolut inte. Det känns nästan givet att Adam/Ebba kommer vinna i år men vi får se.

På Lördagen så var vi bara hemma och fixade lite på förmiddagen och Herr Max var på ett sånt ojämnt humör så man bara önskade att dagen skulle vara över stundtals. Vad är väl en Lördag framför tv:n med vinterstudion/viasat fotboll jämfört när man kan ha enorma trotsduster då ens älskade son förvandlats till ett monster! Ibland håller man sig bara hellugn och ibland känner man att man måste visa att det inte är ok att t ex slå eller sparka på pappa, viktigast av allt är att försöka bryta mönstret när han trotsar o hitta på nåt helt annat att göra så han glömmer sin ilska.

På em så fick Max alla fall göra något roligt då han åkte till Farmor där även kusin Milton var på besök. Vi lämnade honom där några timmar och medan Tina var på stan så njöt jag av lugnet hemma då det var Liverpools match på tv:n. Hämtade hem Maxen mot kvällningen då han fick lördagsmysa med lite popcorn som några timmar senare retroaktivt fick mig att inte kunna hålla syndbegäret borta. Vi kikade på film och delade en micropopcorn och en mörk chokladkaka trots att jag lovat mig själv att helgen skulle vara godisfri. Fast o andra sidan har vi ju skött oss bra ändå med våra mått mätt så bara att kämpa vidare.

Vi började kika på filmen "My Name Is Khan" men min flickvän somnade ju ganska snart så vi får fortsätta någon annan kväll men jag tyckte den verkade väldigt bra hur som helst. På Söndagen åkte vi bob med Max på förmiddagen och det var härligt vinterväder med enbart någon minusgrad. På eftermiddagen så stod nog Tina vid spisen ca 3-4 timmar kändes det som och gjorde en massa matlådor då planering verkligen är A och O om vi ska lyckas hålla LCHF-kosten ännu en vecka. Själv städade jag en del och underhåll Max, samt kikade lite på all möjlig sport typ skidskytte, skidor, fotboll som jag spelar in och sedan spolar igenom.

Min ljumskskada känns mycket bättre nu än för några dagar sedan så i Söndags provade jag vårt nya löpband lite grann. Att gå i rask takt gjorde för ont men att jogga på ett speciellt sätt gick hyfsat men eftersom det fortfarande gjorde ont och förmodligen var väldigt dumt för läkningen så fick jag ge upp ganska snabbt. Blev alla fall positiv av att man kunde jogga på promenadbandet även om det är lite kort/smalt. Längtar tills jag blir hel i kroppen då ska det blir någon joggingtimme framför Vinterstudion eller nåt framöver.

Dags för en ny vecka och fortsätter veckorna rusa iväg så är det snart vår!!!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0