Suarez debut

Det var med stor förväntan jag bänkade mig till Liverpools hemmamatch mot Stoke efter den senaste veckans omtumlande händelser. En timme före match fick vi supporters det trista beskedet att Suarez började på bänken men ledarstaben kan väl bäst bedöma riktigheten i det får jag hoppas.

I övrigt ställde Kenny Dalglish upp med en laguppställning som förvånade alla och med sex försvarsspelare i startelvan hemma mot Stoke så kan jag lova att det var en svärande Mattias som såg Liverpool spela bedrövligt den första halvtimmen. Sedan blev det tack och lov bättre.

Har ordat massor om matchen på andra ställen men det som gladde mest var förstås att se Suarez få spela 30 minuter och efter en nervös inledning så såg han väldigt pigg ut med fina skarvar mm. Dessutom fick han ju till allas stora lycka göra mål redan i debuten efter ett friläge som sedan en Stokeback hjälpte till med att få bollen in i eget mål. Härligt!

På Söndag väntar Chelsea borta med Torres, brrr!!!


Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- då var det ju en grym debut trots att han bara fick spela 30 minuter. dalglish är ju inte dum, han är smart och "sparar honom" till toppmötet imorgon! herregud vad jag längtar, vill verkligen att torres ska få stryk även om jag följt chelsea ett bra tag nu! mitt hat till den spanjoren är obeskrivligt så det hade varit underbart om han gamla klubb visat honom att han valt fel klubb ;) Lycka till imorgon! Håller alla tummar och tår för er (och förhoppningsvis för suarez ett nytt mål igen)! Trevlig helg :)

2011-02-05 @ 15:03:37
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0