Spännande fotboll


Liverpoolrysare
Det blev oavgjort mellan Arsenal-Liverpool igår efter en spännande avslutning på matchen. Liverpool får vara glada över oavgjort då laget inte gjorde någon särskilt bra match även om motståndet förstås var svårt också. Skadeeländet forsätter med Aurelio som utgick skadad efter 25 minuter (vilken chock!!!), Carroll fick kliva av med stukad fot och så Jamie Carragher som skallade ihop och svimmade av. Otäcka bilder när han låg livlös med syrgas men han vaknade till liv och får vila en tid efter en befarad hjärnskakning sägs det. Nu har Liverpool 5 av sina backar skadade men nu får andra spelare kliva fram helt enkelt.

Det positiva från matchen med Liverpoolögon var ytterbackarna Flanagan 18 år och 17 årige Jack Robinson som fick ersätta Aurelio på vb. Liverpool har en bra ungdomsakademi och det känns roligt att se hur väl Kenny tar hand om ungdomarna samt ger dem chansen. I slutet av matchen blev jag väldigt irriterad över hur t ex Pepe Reina och unge Shelvey uppenbarligen försökte få tiden att gå vid 0-0. Det är för mig obegripligt när Liverpool ju var tvungen att gå för tre poäng om de ska fortsätta drömma om att mirakulöst sno fjärdeplatsen och ej har något att förlora men lagledningen kanske redan har givit upp de tankarna?

Förutom de unga ytterbackarna i Liverpool så gjorde Lucas och Spearing klart godkända insatser på det centrala mittfältet. De är ganska begränsade spelare men visar enormt hjärta för klubben och är bra att ha i en trupp men bör inte vara startspelare nästa säsong även om Lucas denna säsongen har varit bra, det måste man säga. Irriterat på slutet när enögde Wenger blev arg på Kenny Dalglish för att domaren blåste straff åt Liverpool och jag tyckte det var rätt skönt att se Kennys "Piss off-kommentar". Wenger borde rannsaka sig själv lite och sitt lags oförmåga att inte spela in bollen i boxen samt att han borde skälla ut sin egen spelare Eboue för sitt idiotiska spel i slutminuten där han förstås inte ens ska ge domaren någon chans att blåsa straff.

Nu längtar vi Liverpoolfans till sommaren där det spås en storsatsning!!!

EL-Clasico
I Lördags var det ju omskrivna EL-CLASICO, det första av fyra möten på kort tid mellan Barcelona och Real Madrid. Det blev ingen utklassning denna gång även om Barcelona ett tag hade sanslösa 83-17 i bollinnehav på bortaplan mot Real Madrid!!!!!!!!! Även om Barca ägde mycket av spelet så stod Real Madrid mot bra och speciellt efter att de fått en man utvisad. Mourinho slängde bland annat in Özil som ju gjorde ett grymt inhopp. Tänk den typen av spelare i Liverpool, oj oj vilken dröm! Jag ser fram mot de kommande mötena mellan dessa lag för även om jag inte håller på något av dem särskilt så är det ju härliga fotbollsmatcher att se.

Kommentarer >>
Postat av: ullisar

Charmen i El Clasico är liksom lite att det ska vara jämna matcher... inte särskilt lockade att titta på nu för såna som mig :)

2011-04-18 @ 12:02:14
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0