När Max blir stor

Imorse hade jag och Maxen ett samtal om varför jag är längre, äldre och större än honom mm. Jag förklarade att vissa saker kan/får man göra när man blir stor och så vidare. Sedan frågade jag Max vad han helst av allt vill göra när han blir stor. "- Jag vill spela teennis och äta vitamiiiner" svarade Max. Låter kanon tycker jag och sedan ville han även ha en egen dator och köra bil.



Kommentarer >>
Postat av: Linda Andersson

Skulle lägga in en kommentar om ditt förra inlägg, din telefon alltså, men det gick tyvärr inte, så jag får lägga den här istället.

Min sambo har en likadan mobil som du, och den har faktiskt funkat utan problem. Min första tanke om problemen var att du kanske laddat hem en app som ställer till det?! Jag har en HTC jag med, fast en Legend. Annars ville jag bara tipsa om www.swedroid.se. Hoppas du får ordning på den!

2010-07-23 @ 10:11:57
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: F Persson

har inte tänkt på det förut men när jag ser den här bilden ......faan vad lång du är

2010-07-23 @ 10:23:48
Postat av: Sundance Kid

Max har verkligen växt sen sist jag var inne på din blogg. :)



Jag skaffade också en Desire (när den släpptes) men har än så länge inte haft några problem mer än att vissa appar drar väldigt mycket batteri. Har du något tips på en app man måste ha?

2010-07-23 @ 10:42:15
Postat av: ullisar

har också försökt kommentera mobilinlägget som alltså inte funkar :( - byta bloggportal snart kanske? ;D



nu har jag hursomhelst glömt vad det var jag skulle skriva så jag hojtar bara hejja Max för goda prioriteringar inför framtiden!

2010-07-23 @ 10:46:37
URL: http://ullrika.se
Postat av: jama

Haha, sött!



Såg kommentaren hos mig. förstår precis va du menar. Man vill liksom "blogga av sig" ibland ;)



Haha, sjukt att vi var på Kolmården samtidigt. Vete tusan om jag hade kopplat att det var du. Kanske känt igen dig men inte kommit på varifrån. Tur att vi inte träffades, jag va typ lite febrig o hade huvudvärk helt däckad av värmen. Skulle inte gjort nåt bra intryck, hahahaha. Som sagt, det var too hot!!!



Ha en fortsatt mysig "semester" (ja det är ju nästan så man måste ta semester sen för att man haft semester, if you know what I mean) ;)

2010-07-23 @ 11:20:12
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Webbis

Barn är underbara:D

2010-07-23 @ 12:19:41
Postat av: Johan B

Låter som att han vill bli som pappsen!! Sa han inget om Red Bull och ostkrokar? :-)

2010-07-23 @ 13:07:48
Postat av: Mattias

Linda/

Ja helt klart kan det vara någon App men frågan är ju vilken så det klurar jag på. Swedroid hänger jag på och där var flera inne på att det verkar vara överhettningsproblem men det stämmer nog inte på min.



Persson/Som Max är på bilden kände jag mig i Barcelona bredvid dig ;)



Sundance Kid/

Tjena! Längesen man såg nåt från dig! Jag ska inom några dagar skriva ett inlägg om vilka appar jag har fastnat för hittills så håll utik. Vi håller tummarna för att Roy är rätt man nu!!



Jama/

Såg du en överhettad +35 kille med solsting som muttrade lite om att man helst borde vara någon annanstans en sån dag så var det jag :)



Webbis/

Agree!!!



Johan B/

Ostkrokar älskar han och choklad ;)

2010-07-23 @ 13:31:42
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0