In med Franzén

Jag har länge tyckt att Bengt-Åkes var en idiot när han inte kollade upp Johan Franzéns skadestatus innan han tog ut OS-truppen eller varför han inte tog ut Franzén då han hade haft rätt att byta honom om han ej var frisk??? Fredrik Modin får ursäkta men med hans skador och nuvarande förmodade form med en karriär i utförsbacke så känns det otroligt tungt om Franzén inte kommer med i OS på nåt sätt nu.

I honom har Sverige en 100 kilos powerforward i världsklass som i och för sig också har en lång skadeperiod bakom sig men till skillnad mot för Modin nu verkar helt skadefri. In med Franzén och ut med Modin tack! Något som inte känns bra är ju att Niklas Kronwalls medverkan i OS känns så oviss. Han är en av våra absoluta nyckelspelare och vem vill inte se Kronwall göra några "Kronwallian hits" mot Kanada i OS!

När det gäller laguppställningen så kan man laborerar väldigt mycket med kedjorna. Om det blir som jag vill så kommer Johan Franzén med istället för Fredrik Modin och hamnar i en kedja med Bäckis och Alfredsson men i nuläget är ju Modin med och given i en checkinline i så fall. Något som känns otroligt svårt är ju att utse vilka två formationer som ska spela PowerPlay? Återkommer med såna uppställningar när truppen är helt spikad!

Min önske laguppställning i nuläget:

Henke Lundqvist

N Lidström, N Kronwall
M Öhlund, T Enström
D Murray, J Oduya
M Johansson, H Tallinder

D Alfredsson, N Bäckström, L Ericsson
D Sedin, H Sedin, M Weinhandl
P Forsberg, H Zetterberg, P Hörnqvist
T Holmström, S Påhlsson, F Modin

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0