Pluras kväll

Igår i det näst sista avsnittet av favoritprogrammet Så Mycket Bättre så var det alltså Pluras kväll som jag har sett fram emot mycket. Jag har aldrig lyssnat speciellt mycket på Eldkvarn men på senare tid har jag börjat lyssna lite mera och kände ju sen tidigare till klassiker som Kärlekens Tunga, Kungarna från Broadway och Fulla för kärlekens skull. Dessutom älskade jag Pluras matprogram i TV8 som han hade ihop med Mauro Scocco och som var lite likt denna programsuccé i flera avseenden. Kan ses på TV8 Play för övrigt!!!

Gårdagens program var sevärt och det är ju ett feelgood program men som även kan beröra åt andra hållet. När de talade om Pluras låt "Håll Huvudet Högt" som handlade om hans mors död och som Lill-Babs framförde så blev även jag berörd då tankarna hamnade hos min pappa men framförallt hos Tinas mamma som just nu går en oviss kamp mot cancern inne på sjukhuset. Även om Lill-Babs är en härlig människa så hade det varit ännu mer finstämt om någon med bättre sångröst hade framfört den låten.

Bäst i gårdagens program var nog ändå September med sin tolkning av mästerverket "Kärlekens Tunga". Även Di Leva gjorde en skön rymdversion av "Kungarna från Broadway" och dessa båda artister har levererat i varje program. De andra var väl också ok på sitt sätt men Petter som varit så grym tidigare hade jag nog ännu högre förväntningar på än vad som blev när han i mitt tycke hade gjort om "Fulla för kärlekens skull" alltför mycket. Ett avsnitt kvar av detta härliga tv-program som så många älskar.

Återkommer med spekulationer om nästa års laguppställning!


Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- tror absolut inte att vucinic kommer gå till liverpool trots att många talar om att en flytt kan vara riktigt nära. manchester city och inter var ju också intresserade utav montenegrinen i början av säsongen men då berättade han ju att han trivs i den eviga staden så nä, liverpool får drömma lite till!

2010-12-06 @ 15:50:11
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: jerpa

Tyckte jag hade läst om en ny uppställning. Hur som så har jag gjort en sån idag, även om jag haft det i tankarna ett tag.

Svårt att bara ta ut 7st, olika stilar o åldrar.

2010-12-18 @ 18:37:25
URL: http://www.jerpa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0