Blekt Liverpool

Igår mötte Liverpool det Rumänska laget Steaua Bukarest i Europa League och matchen slutade 1-1. Liverpool ställde upp med många reserver i denna match och jag kände stor förväntan över att få se talanger som Shelvey, Pacheco och Wilson i en riktig match eftersom de inte får så mycket speltid nu när Liverpool har åkt ur ligacupen dessutom. Detta var ju också en chans för spelare som Cole, Jovanovic och Babel att visa Roy att de förtjänar mer speltid i A-laget framöver men de tog ju inte riktigt den chansen tyvärr.

Tyvärr så var matchen ett riktigt sömnpiller och precis som i tidigare matcher kan jag väl konstatera att Liverpools truppspelare inte är särskilt vassa även om det är svårt för de unga spelarna att glänsa i ett lag som inte är samspelt och där de mer rutinerade spelarna som Joe Cole och Poulsen är ganska bedrövliga. Babel och Jovanovic gjorde väl några bra saker i matchen men annars fanns det inte mycket att glädjas åt förutom att Liverpool nu är klara för avancemang i Europa League.

mer fotboll...

Fotbolls VM i framtiden till Ryssland och Qatar!!! I tider när FIFA-delegater misstänks för mutbrott så känns det väl inte alls misstänkt att dessa två länder lyckas att "övertala" FIFA om att de är bästa kandidaterna. Jag drömmer ju lite om att åka på några stora mästerskap i framtiden och med den synvinkeln så var det väl inga drömländer som fick arrangera VM även om Ryssland ju alla fall ligger hyfsat nära.

Qatar vet man ju inte mycket om förutom att det är lika litet som Småland så hur i hela friden de ska kunna arrangera ett Fotbolls-VM kan man ju undra. Vad man däremot känner till är ju att de kommer att bygga de häftigaste fotbollsarenor som världen har skådat och sedan ska de tydligen motverka den 45-gradiga hettan med air condition både på arenor och gator på nåt sätt. Vi får se hur det blir!


Kommentarer >>
Postat av: GUESS WHO?!

- kollade lite på liverpoolsmatchen och nej det var ingen höjdare precis.. men synd att det inte blev vinst! och visst är det sjukt att Ryssland får ta hand om VM om några år? blev helt chockad för inte är landet i sitt bästa skick överallt om man säger så.. men men lär bli spännande! har också tänkt på att åka ner och se VM -fast i Brasilien då :) haha!

2010-12-03 @ 14:38:50
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Mattias

Många Ryss-rubel som hamnat i pamparnas fickor kan jag lova!Brasilien vore en dröm att åka till på många sätt men vore ju trevligt om landet kändes lite lite säkrare att åka till ifall man ska åka dit.

2010-12-04 @ 14:46:56
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- ja säkerheten är ju ett stort problem men det lär nog bli skärpa regler om några år, eller vad säger du?

2010-12-05 @ 15:44:33
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Mattias

ja det håller på som fan redan nu och försöker rensa upp inför kommande stor-evenemang för att inte skrämma bort turister

2010-12-05 @ 17:24:12
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0