Årets Robinson

Under en veckas tid så har det blivit några sena kvällar/nätter då Tina och jag har plöjt igenom hela säsongen av Robinson denna veckan. Vi hade ju spelat in alla avsnitt och efter att kompisar rekommenderat oss att se denna säsong så började vi titta och snart var vi fast.

Jag tycker att detta var en väldigt bra Robinson-säsong och det var så skönt att när det var som mest spännande när programmen tog slut så var det bara att sätta på nästa avsnitt. I årets Robinson var det verkligen ingen överdrift att det nog var hårdare än någonsin för djävlar vad de fick sättas på prov.

I årets Robinson hade de verkligen sett till att ingen icke värdig skulle kunna vinna vilket jag tycker är bra. Det var ju nästan komiskt hur mycket vinnaren Erik förlorade i början så det kändes roligt att han fick stå som slutsegrare tycker jag då han kändes både sympatisk och även var djävligt duktig i tävlingarna.


Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- haha jag måste vara den enda som inte kollar på skiten .. haha men kul att killen med skägget fick vinna ;P

2010-12-21 @ 23:07:42
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Mattias

Nä, tror det var många som inte kollade denna säsong o hade inte tänkt göra det jag heller men spelade in utifall och så blev det så :) Japp, han som vann var värd att vinna!

2010-12-25 @ 07:00:03
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0