Zlatans framtid

Zlatans framtid är ju den stora snackisen numera och nu verkar det ju till slut bli klart att han kommer att spela för AC MILAN nästa säsong. Nu har det ju också framkommit att han och Pep Guardiola har en mycket frostigare relation än vad man någonsin hade kunnat tro även om man ju har förstått att något har skurit sig. Zlatan må vara hur divig eller oproffisionell som helst men jag tycker ändå det är väldigt märkligt när Barcelona gör en sådan svindyr värvning och sen får läsa att Pep inte har pratat med Zlatan mer än två gånger på 6 månader!!!

Detta ska Pep Guardiola ha kritik för och Barcelona som klubb kan ju inte vara nöjd med tanke på hur mycket pengar de förlorat på denna affär. Väldigt trist att det blev så här tycker jag då ett drömscenario hade varit att få sett Villa-Zlatan-Messi spela ihop kommande säsong hos Barcelona. En annan stor orsak till Zlatans flytt är förstås att Pedro utvecklats så enormt och därmed gjort Zlatan lite överflödig hos den katalanska storklubben. Det blir hur som helst inte riktigt lika roligt att se Barcelona på tv eller live i framtiden då det ju var en extra krydda att se världens bästa fotbollslag med en svensk på planen.
***
Apropå Barcelona så blir det klart idag att de köper Liverpools spelstrejkande mittfältare Mascherano. Jag har lite svårt att se vad han kan tillföra Barcelonas startelva även om han är en av världens bästa mittfältare. Som Liverpoolsupporter känns det urtrist att han lämnar och denna säsongen har verkligen inte börjat lovande så det ser rätt mörkt ut måste jag säga. Spelet haltar betydligt, Roy Hodgson agerar lika passivt som Rafa Benitez från bänken vad gäller byten mm. och truppen känns alldeles för svag för att ha en chans på topp 4 i Premier League.


Kommentarer >>
Postat av: Linda Andersson

Det är aldrig roligt att kolla på fotboll ;). Jag offrar mig och kollar när landslaget spelar, men det beror oftast på att sambon vill se...

2010-08-27 @ 16:27:12
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: Pumba

Ja om man ska se en tendens i hur Pep tänkte med Pedros o Bojans formtoppar vs. dyrköpt Zlatan så lär nog Mascherano ta med sig en bra sitt dyna och ett psp till bänken när Pep ändå tänker spela Sergio Busquets.

Det är ingen kritik till de unga spelarna som varit fantastikt bra, men nån i Barcas styrelse borde ju vara jäkligt sur på Pep om man lägger 6-700 mille på en spelare som på en halv säsong kan halvera sitt värde och omöjligt vara kvar i laget. Sen köpa Masch för 200-250? och inte säkert att han är första valet??? En spelare som inte heller kommer acceptera bänken... Samt som grädde på moset en skuld på 1,5 MILJARDER. Blir rätt sur när Barca och Real (hade en oerhörd skuld för nåt år sen) kan fortsätta köpa de dyraste och "bästa" trots det...

2010-08-28 @ 13:09:43
Postat av: Webbis

Zlatan är Zlatan och visste man inte det innan man betalade en halv miljard så borde kanske scoutchefen nackas...



Gällande Masch så är han världens bästa i sin position och kommer att få spela, var så säkra.

2010-08-28 @ 17:05:50
Postat av: Mattias

Pumba/

Ja jag håller med om att Pep borde vänta sig kritik från någon i styrelsen annars vore det märkligt. Blir spännande om man får höra sanningen om tjafset nu när han lämnar för Milan.



Webbis/

Ja det vore konstigt ifall han inte fick spela men jag har svårt att se Pep peta Busquets precis som Pelle är inne på här ovan, vi får se hur det blir!

2010-08-28 @ 21:07:38
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: F Persson

tydligen (stod på skysports citat från "Masken")har Messi begärt att få dit macherano ...så då lär han väl få spela...om man tänker tillbaka till nov/dec när kåmark /hussfelt gick ut med sprickan mellan zlatan och messi...vi vet vems parti pep tog

ikväll börjar ju tv4 sport sitt Liga Calcio .....tyväärr med markus birro i studion, är så trött på karln..måste han vara med jämt när det handlar om italien

2010-08-29 @ 13:44:07
Postat av: ullisar

jag håller med Webbis. Zlatan har aldrig varit en doldis, hans personlighet - och spelstil - ingick i priset. märkliga saker rör sig i skallarna på mänskor av den här kalibern. förstår inte hur så här mycket pengar kan förblinda. å då menar jag åt fel håll.



eftersom jag sen länge tappat intresset för just Zlatan (på VM i Tyskland satt vi i Berlin och hojtade efter Allbäck) känner jag att jag faktiskt skiter i vilket. men visst har det känts patriotiskt snajsigt att ha en svensk i en av de oreklamade tröjorna!

2010-09-01 @ 21:50:21
URL: http://ullrika.se
Postat av: ullisar

okej. nu har jag sett lite från presskonferensen på SVT. hmm. blir lite kluven. man ska inte snacka skit (ajabaja Ibra), men... äh? fattar inte?



hoppas han spelar bra boll nu iaf. när han är glad.

2010-09-01 @ 22:36:18
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Ja förhoppningsvis brinner han sådär på planen även i landslaget som han påstår att han kommer göra. Sen är det ju förstås som ni skriver djävligt märklig historia men men hela sanningen verkar man aldrig få reda på då Pep inte verkar så sugen att säga något mer. Helt klart en märklig värvning av Barca o en bedrövlig affär i slutändan men men

2010-09-02 @ 08:05:45
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0