Photoscape

Jag gillar ju bildredigeringsprogrammet Photoshop mycket men det kräver ju en del kunskap och numera sitter jag ju inte alls så mycket som förr. Lite roligt att testa andra program och eftersom många bloggare tydligen använder gratisprogrammet Photoscape så testade jag att installera det. Eftersom Photoshop kostar många tusen så kan det ju vara värt att ladda hem och installera detta program. Det hittas bland annat här >>

Efter att ha testat det lite igår kväll så kan jag rekommendera det till er som vill redigera och trixa med era foton på ett ganska lätt sätt. Inte lika många funktioner som i Photoshop men det räcker mer än väl för den vanliga användaren. Det är enkelt i programmet att ta bort röda ögon, förbättra färger, lägga till roliga ramar och att göra bildmontage som de här nedan gör man på några sekunder.


Lite Tinabilder från vår Thailandsresa 2007



Bästisarna Max och Theo

Kommentarer >>
Postat av: Angelica

Underbara bilder på Max och Theo måste jag säga! :) Riktiga glädjebilder.

2010-08-03 @ 23:15:52
URL: http://anchis.blogg.se/
Postat av: Maria

Vilka fina killar vi har:-)

2010-08-05 @ 14:12:38
Postat av: Telly

I use paint and another microsoft photo lab 9 (or something similar). I have never really used "Photoshop" per se as it is probably way too complex for what little I do with it.



Jag använder "MS-Paint" och annat Microsoft blanket fotolabb 9 (eller något liknande). Jag har aldrig använt "Photoshop" eftersom det är förmodligen alldeles för komplicerad för det lilla bildredaktion jag gör med den.

2010-08-05 @ 15:54:34
Postat av: Telly

The photoshop program works well.

Den bildredaktion-blanket fungerar ganska bra !

2010-08-06 @ 10:08:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0