Piggare Max

Äntligen är Max lite piggare och har börjat äta lite mer normalt nu när de där hemska höstblåsorna verkar vara på väg bort. Så idag är han på sitt älskade dagis igen och han blev som vanligt jätteglad när han kom dit imorse.

Nu har Max haft dessa höstblåsor vid två tillfällen och eftersom de flesta blir immuna när de haft detta en gång (enligt information på Internet) så får vi verkligen hoppas att han slipper dem i framtiden.

Max har varit sjuk extremt mycket detta år då han har haft magsjuka, öroninflammationer, hög feber och förkylningar men inget har varit lika jobbigt för honom (och för oss) som de här vidriga höstblåsorna.

Det har varit en frustrerande vecka på många sätt och Max har gråtit så mycket så att han tappade rösten till slut. Dessutom verkar han ha kommit in i en period där han ibland blir enormt arg och trotsig men det kan ju bero på blåsorna också förstås.

Nu drömmer jag som pappa om att få ha en frisk son någon vecka framöver och så önskar jag att det sker ett litet mirakel som får honom att sova bra på kvällar/nätter framöver. En barnfri kväll/natt för mig och Tina vore ju inte heller fel då vi inte haft det på flera månader.


En glad pigg Max dansar loss...

Kommentarer >>
Postat av: ullisar

jag sitter här och ler stort å lyckliga lilla barnets yra dans!

2009-10-28 @ 21:41:32
URL: http://ullrika.se
Postat av: Perra

Påminde om sin far i forna dar på dansgolvet, ruska på huvet och springa in i första brud....;)

2009-10-30 @ 21:33:29
Postat av: Victoria

Ja han verkar hyfsat pigg nu va ;) Vilken godbit!

2009-11-02 @ 21:36:52
URL: http://novaliten.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0