Ett monster till människa

Tyvärr är det många män som vill kämpa om titeln världens vidrigaste man men Österrikaren Josef Fritzl bör ju finnas med där i toppen. När man läser om vad han har gjort känns det fullständigt obegripligt hur någon kan utsätta andra människor för det han har gjort och dessutom i detta fall, sin egen familj!!!

Att våldta sin dotter över 3000 gånger och med henne bilda en liten familj som i skräck hålls inlåst i en källare i 24 år är ju så obegripligt grymt. Hans dotter fick dessutom föda alla sina barn helt ensam där bland springande råttor i källaren där ett av de nyfödda barnen dog eftersom Fritzl vägrade låta barnet få sjukvård.

Detta är ju bara en del av det han gjort och att hans fru inte skulle känna till något av allt detta är förstås bullshit! Jag tycker hon verkar komma undan rätt lindrigt för även om hon kanske har varit förtryckt av honom och inte är den stora boven så har ju hennes tysthet bidragit till denna tragedi!

Jag tycker att familjen förutom frun som terapi borde få rätten att stena honom till döds och trots att jag är en fredsam människa skulle jag mer än gärna hjälpa till att plåga honom till döds. Josef Fritzl är ju en gammal man nu men jag hoppas att han får leva i många år framöver i fängelset och att medfångarna då och då får "tillgång" till honom!


Kommentarer >>
Postat av: Mia

U S C H!

Det är hemskt!

Det är vidrigt.

Jag kastar GÄRNA första stenen!!

2009-03-19 @ 08:30:55
URL: http://livethosmig.blogg.se/
Postat av: DD

Jag är inget monster till människa, men ibland undrar jag inte om "öga för öga, tand för tand" skulle passa för vissa brottslingar. Släng ner Fritzl i en mörk källare och låt honom få daglig påhälsning av personer som skändar honom. Tidsrymden kunde ju vara sisådär 24 år. Lite passande.



2009-03-19 @ 10:26:55
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0