Max, 15 månader

Då är lille Maxen 15 månader fyllda och det händer ju förstås som vanligt massor i hans utveckling. De dagar han inte har öroninflammation, hosta, feber eller nåt annat så går han ju på dagis där det fungerar kanon. De andra barnen kallar honom för Mask och verkade bli jätteglad nu när han senast återgick till dagiset efter senaste penicillinvändan.

Rörelseutveckling:
Max kan ju gå ganska bra nu och utövar detta mer och mer för varje dag som går. Nu har han även börjat bli sugen på att klättra så att man som kanske överbeskyddande pappa ibland får hjärtat i halsgropen och värre blir det ju.

Maten:
Äter glatt av det mesta som vanligt och blir bättre och bättre på att äta med sked även om det blir ett djävla kladdande. Fast välling vill han inte längre ha efter sina magsjukor här tidigare så nu blir det lite gröt som kvällsmat istället. När Maxen äter så njuter han högljutt av varje tugga vilket de har lite roligt åt på dagis.

Sömnen:
Hittills 2009 så har ju Max varit sjuk så mycket så det kanske inte är konstigt att sömnen har fortsatt vara strulig. I början av veckan så sov han riktigt skapligt 3-4 nätter men sen kom den där djävla hostan tillbaka i Onsdags och då blir det gråt/host-nätter. Bara han får vara frisk så hoppas jag vi kan börja om med att få honom somna i sin egen säng igen.

Talet:
Just nu säger Max ofta ord som heeej, ta=tack, mao=katt och framförallt däää = där.

Gillar:
Max är ju fortfarande helt galen i teknik som fjärrkontroller, våra datorer mm. Sen har han blivit helt galen i bilar och framförallt om han får sitta hemma hos sin mormor i fönstret och kika ut mot vägen när bilarna åker förbi. Ahhhhh säger han numera såfort han ser en bil åka förbi någonstans.



Kommentarer >>
Postat av: pangis

Stora fina killen! Jag minns den här åldern som riktigt härlig.. deras utveckling gjorde mig så stolt..även om det var basala grejor. Hopps Maxen snart gått igenom alla dagisbakterier så han klarar sig ett tag och att du haft en kanonkväll i Estocolmo

2009-03-22 @ 08:19:32
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0