Luuk i På Spåret

Som den tv-fantast jag är måste jag förstås kommentera att Kristian Luuk ska ta över På Spåret i SVT. Jag tycker det var ett ganska trist val och jag har lite svårt att se honom i Oldsbergs roll men vi får väl se hur det blir. Mitt val hade varit Lasse Kronér eller Peter Settman men jag hoppas det blir bra med Luuk också då.

Ingvar Oldsberg ska ju istället få göra tv-programmet Här är mitt liv som ju Lasse Holmqvist gjorde på 80-talet. Det kan nog bli kanon och spännande att se vilka gäster de kommer kidnappa. Eftersom Oldsberg gillar sport kan man ju som sportälskare hoppas på några sådana profiler.

Kommentarer >>
Postat av: FredrikB

Hellre Luuk än Settman. Börjar tröttna på Peters flamsighet, han måste gå vidare lite i sin programledarstil nu, känns det som.



Och ja, "Här är ditt liv" kan bli en höjdare. När Lasse H körde den på 80-talet var det närapå veckans TV-höjdpunkt, även för en tonåring på den tiden... :)

2009-03-04 @ 13:09:20
URL: http://fredrikfoto.blogspot.com/
Postat av: Jerpa

Läste också att han skulle ta över men jag tror inte han kan bära upp det lika bra som de andra tre de hade föreslagit i aftonblaskan, dock kommer jag inte ihåg vilka det var nu. Jo, Rikard Olsson, den stora skåningen som kom hyfsat långt samt en kvinnlig som också varit med o tävlat. Men det måste ju finnas nån annan. För ingen av dessa passar.

Programmet är ju bra i sig, men annars får de väl lägga ner det.

2009-03-04 @ 14:19:40
URL: http://www.jerpa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0