Internets baksida

När man tillbringar en del tid på Internet så upptäcker man tyvärr att det finns fler idioter i världen än vad man trodde var möjligt. Jag tycker Internet är fantastiskt men det finns förstås baksidor också som t ex alla dessa anonyma människor som älskar att skriva elaka, osmakliga kommentarer på bloggar, forum mm.

Det senaste exemplet jag kommer på är nog när Sanna Lundell på sin blogg hade lagt ut en bild på hennes och Persbrandts son naken. Djävlar vilket liv det blev och nu rasar debatten. Jag och Tina skulle själva inte lägga ut foton på Max naken i våra bloggar men jag skulle heller aldrig skriva spydiga hatiska kommentarer till någon förälder som väljer att göra det. En del rabiata mammor rasar tydligen mot alla som låter sina barn bada nakna också.

Man kan tycka mycket om Marcus Birro men han är också ett exempel på en person som får lida mycket av näthatet vilket gjort att han numera lagt ned sin blogg helt. Mycket tack vare Alex Schulman som gärna hetsar igång mobbingskaran. Vill man se fler exempel på idioter så är det bara att hänga lite på Flashback där man ibland nästan tappar tron på mänskligheten när man läser vissa diskussionstrådar.


Kommentarer >>
Postat av: Linda

Jag tycker det räcker med att läsa aftonbladet... för att inse hur mycket idioter det finns överallt..

2009-06-16 @ 12:52:30
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: Mattias

Jo det har du helt rätt i också förstås!

2009-06-16 @ 12:54:29
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Camilla Axelsson

Blir så trött,låter vi barnen bada nakna så är inte det bra, sätter vi på dem en bikini med överdel så är det också helt åt skogen...det är att provocera...men gud hur sjuka människor finns det?

2009-07-06 @ 22:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0