Tid för ultraljud

Nä, Tina är inte gravid och inte jag heller även om grannarna kanske tror att jag haft värkar här hemma när jag krystat under mina "magattacker". Däremot har jag fått tid för ultraljud den 3 februari för att kolla upp eventuella gallproblem. Lite väntetid förstås men det går an nu när jag i helgen har kännt mig lite bättre. Förra veckan var inte rolig däremot då jag fick tillbaka kramperna och även en annan sorts konstig smärta i magen som inte går att beskriva.

Imorgon är det ju slut på min pappaledighet och dags för jobb igen. Nu blir det väl så att jag blir hemma någon dag till men jag hoppas snart att det känns bra så jag kan börja jobba för det ser jag fram emot . Både Tina och jag är rätt uttråkade på det liv vi levt de senaste tre veckorna med magsjuka, ryggskott, förkylningar, magkrämpor och en del andra problem som jag inte vill skriva om i bloggen.

Just nu längtar jag efter att få träna en massa, träffa folk, jobba och kunna göra lite roliga saker ihop med familjen/vänner. Fast först får jag väl ta några ytterliggare hemmadagar och hålla tummarna för att det magonda försvinner för gott.


Känns Max igen? :)

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Jag misstänker fortfarande gallan men det kan iofs vara vad som helst.. Gallsten ger kosntiga smärtor dom påminde om förlossningskramper.. dvs en smärta som stegrade sig och nådde kulmen innan den gick ner i smärtgrad.. Jag kan ha Fantomsmärtor än om jag äter någtoi tokigt. Ultraljud blir bra! Hoppas du får vara besvärsfri fram tills dess! Och att nästa månad blir bättre för er än vad januari varit!!!!

2009-01-25 @ 17:00:22
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: jama

Först trodde jag ni skule ha ett till barn när jag såg bilden. Men så, ja..vi är ju lite i "samma båt" med dessa krämpor. Min har blivit värre, känner både i buk och rygg. Börjar tro att det är nån muskelinflammation eller att nån nerv är i kläm eller nåt sånt. För det känns mer när jag sitter eller ligger i vissa ställningar. (fan va det lät? ha ha...bara jag som är snuskig) ;-)



Är rätt förbannad på vår jäkla vårdcentral (ovanligt!) som inte återkommer som de ska!



Hoppas du får ditt löst snart. Så jädra jobbigt och gå runt o oroas. Jag börjar själv bli ett psykfall av det....iaf emellanåt! Suck.



Krya på dig.

2009-01-26 @ 09:48:57
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: E

Håller tummarna för att du finner någon hjälp och lindring. Ibland kan det faktiskt vara avkopplande och skönt att se något annat än hemmets fyra väggar...Må gott

2009-01-26 @ 17:43:11
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0