Let´s Dance premiär

Ikväll är det premiären på Let´s Dance och det är ett tv-program som jag brukar slötitta lite på ibland fast jag egentligen tycker det är rätt trist precis som Stjärnor på Is och Körslaget. Gissar att vi kommer att kika ikväll då Tina brukar vilja se programmet och det är ett lämpligt tv-program för mig att läsa Fredagsbilagorna till.

En stor snackis är ju att Blondinbella är med vilket är smart av TV4 då antalet tv-tittare i åldern 15-20 år säkerligen kommer att öka. Tvivlar dock på att hon kan bli folkkär hos den stora allmänheten bland äldre och speciellt kanske om folk får reda på lite mer vad hon brukar kunna skriva i sin blogg.


Kommentarer >>
Postat av: Malla

Blondinbella!?!??! Hahha... Kommer bli kul.. Tror jag allt!



Pok



Mallahaenhärlighelgniallabralla

2009-01-09 @ 15:23:17
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: DD

Let's Dance är en kommentar du bara kommer att få höra mig säga på ett riktigt dansgolv kring midnatt och med bra musik i anläggningen!!!



Carin da Silva? Mmmmm, nu är jag ju inte lagd åt det hållet men jag förstår precis. läcker kvinna som dessutom dansar som en gudinna.



Det blev "horizontal mambo" för mig.



Ha en underbar lördag!



2009-01-10 @ 11:25:13
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Pangis

Hon gjorde inget vidare intryck den lilla nippertippan.. varken när hon öppnade munnen eller dansade. Men hon är faktiskt bara ett barn.. så jag ska inte döma henne allt för hårt:-)

2009-01-10 @ 11:58:30
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Nä, det var inte så att man kommer sitta tokbänkad på fredagarna framöver direkt. Kan någon rösta ut den där blåsta Kitty så blir jag nöjd! Har alltid haft lite svårt för henne!



Jag hoppas rolige Carl-Jan går långt för jag tycker han är underhållande precis som han alltid varit i På Spåret! Alling var ju faktiskt duktig lär man också säga!



Bäst som vanligt är ju David Hellenius som proffsig programledare!

2009-01-10 @ 12:44:51
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0