24, sjunde säsongen

Nu har jag börjat kika på den sjunde säsongen av 24 med überhjälten Jack Bauer i huvudrollen. 24 är en serie som tidigare i livet kunde få mig att sträckkolla på en hel säsong under ett dygn om tiden fanns.

Även om man ibland känner att det blir lite samsamma med dryga chefer som hatar Bauer, korrupta regeringsmedlemmar mm. så ska det ändå bli spännande att följa fortsättningen av säsong 7!


Kommentarer >>
Postat av: DD

nej nej nej...24 är bara smärtsamt jobbigt skit som hypats till enorma proportioner bara för att dom kör "hand held camera". Nej tack.



SV: Kämpa på Mattias. Ibland är ryggläge i soffan riktigt mysigt med en liten kille. Kramas och halvslumra och kolla på film. MYS! Passa på att bara vila dig/er i form. Ha en bra dag du med!



2009-01-21 @ 10:18:54
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Johan

DD verkar ha noll koll på vad som är spännande har bra manus och djävlskt bra Kiefer i huvudrollen. Du kan inte ha försökt följa det ens. Vad vet jag, kanske inne på romantikserier som jag ratar istället :-)



Vi såg första avsnittet nu, den som var sm en hel film. Ser lovande ut. Vi väntar tills alla avsnitt är klara, orkar inte med alla cliffhangers vid avsnittens slut. Blir alla avsnitt en helg istället.



Såg klart Dexter s.3 nyss. Oxå bra!

2009-01-21 @ 17:46:14
Postat av: Mattias

DD/

Ja det blir mycket soffmys och det är väl alla fall mysigt de stunder det känns hyfsat men inte annars.



Johan/

Nä man kollar inte gärna på ett avsnitt i taget av 24 för det vore tortyr. Fast jag tycker denna säsongsinledning tillhör en av de svagare jag.

2009-01-22 @ 13:58:32
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: roffe

håller med dig att det ser lika ut säsong efter säsong... korrupta regeringsmedlemmar, anställda med privata problem..osv osv..



men serien är ändå så himla bra och det vore skam att inte följa den. säga vad man vill om kiefer så spelar han rollen jäkligt bra...men han ser väldigt sliten ut och gammal nuförtiden.



ps. efter en spilld cider i mitt tangentbord igår så funkar inte alla knappar som dom ska...

2009-01-24 @ 11:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0