Sportsurr

Liverpoolseger
Ännu en seger i en match mot ett storlag och denna gång var det ett blekt Chelsea som besegrades på Anfield. Ingen höjdarmatch och Liverpool fick förstås viss hjälp av den bedrövlige domaren Mike Riley som enligt mig felaktigt visade ut Frank Lampard. Gult kort hade räckt och sen hur domare Riley och assisterande kunde missa Boswingas karatespark på Benayoun nere vid hörnflaggen i slutet är för mig en stor gåta. En underbar seger med 2-0 hur som helst och roligt med två mål av Torres! Idag stänger Transferfönstret och det blir spännande att se vad som händer med Robbie Keane!

Foppas comeback
Som mina bloggvänner känner till så gillar jag Foppa väldigt mycket och jag hoppas hoppas att hans fotdjävel håller denna gång även om det är tveksamt. Vad jag inte riktigt kan förstå är varför så många retar sig på hans ständiga försök att komma tillbaka? För mig får han gärna försöka hur mycket som helst och en kille som älskar sin hockey så enormt är väl värd att få prova allt innan han lägger av tycker jag!

Skid VM närmar sig
Längtar lite till skid-VM nu och måste säga att Svenska skidförbundet gjorde bort sig rätt rejält när de anordnar SM som ett slagt uttagning inför VM men lägger exempelvis sprinten i klassiskt när den avgörs i fristil i VM!

Nadal vs Federer
Ännu en rysare mellan dessa två tennisgiganter och vilken tennis de spelar!!! Snacka om att tennisen har utvecklats enormt de senaste 15 åren. Mats Wilander med sin trötta-ut-taktik hade nog inte fått många bollar mot dessa två herrar. Synd att Federer inte vann för jag känner mer sympati för honom än Nadal.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0