Påsken över

Vi har haft en trevlig hemmahelg då vi både har gjort lite nytta och även bara suttit i solen och njutit. Så djäkla skönt att äntligen få uppleva lite sol och värme igen efter en evighetsvinter och misslyckad charterresa (vädermässigt). Vi har även hunnit träffa lite kompisar i helgen och det är roligt att se att Max som tidigare varit lite blyg numera tar för sig lite mer än tidigare. 

I Söndags kväll började jag få rejält ont i halsen och blev som väntat sen sjuk igår då. Är lite hängig men det är ju bara en förkylning och det vore ju konstigt om lättsmittade jag skulle klara mig undan ännu en av Max dagisförkylningar.

Nu hoppas jag den går över så fort som möjligt så jag kan komma igång med träning då jag har svullat godis/onyttig mat rejält den senaste tiden. Lite elakt av alla påskkärringar i vårt område samt gäster att låta mig och Tina äta upp våra två stora påskägg med godis helt själva tycker jag!

Min mage mår numera ganska bra oavsett vad jag äter och som den idiot man är så utnyttjar man detta till fullo! Ungefär som med stretching och skador. Man rehabtränar och stretchar tills man är frisk sen skiter man helt i det när man väl kan springa skapligt igen trots att man vet vad kroppen skulle må bäst av.

Nu har jag lunch på jobbet så jag ska väl gå in på Ica och köpa något. Lite glas-kyckling kanske? Kunde de där djävla mat-marodörerna inte ha hittat någon annan maträtt att förstöra än kyckling som jag mestadels lever på!


Kommentarer >>
Postat av: pangis

Du måste haft någon inflammtion eller något virus i magen.. Ät som vanligt tills det börjar om..:-) Det hade jag gjort iallfall.. . Krya på dig med snuvan iallafall..

2009-04-14 @ 11:31:33
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Persson

om du vill utmana din oturs-streak tycker jag du ska köpa kyckling....ler

2009-04-14 @ 14:48:20
Postat av: Mattias

Pangis/

Ja jag kommer äta ungefär som vanligt men förhoppningsvis lite nyttigare. Får jag sen hjärtsnörpskramper igen får jag nog besöka Doktor House eller nåt.



Persson/

Jag som har tur i allt :)

2009-04-15 @ 07:55:07
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Doktor Grey kanske? Eller Mac Dreamy.. jag kan följa med och ställa alla frågorna:-)

2009-04-16 @ 16:28:45
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0