Sexchock i SVT

TV-tips Onsdag

Ikväll börjar alltså en ny säsong av Idol med en helt ny jury. Jag brukar ofta tänka att jag inte ska titta men det brukar ändå bli så att jag gör det till slut. Till skillnad mot för många andra tycker jag sällan det är roligt med alla de här blåbären som oftast är pajaser som vill bli med i TV eller lite halvt begåvningshandikappade människor som inte förstår bättre. Frågan är ju bara om det finns några stora talanger kvar i landet som gör att det är värt att titta på Idol även denna säsong?
***
Ikväll börjar även den uppskrivna HBO-serien Generation Kill med Alexander Skarsgård i huvudrollen. Miniserier från HBO brukar alltid hålla hög klass så digitalboxen är inställd på inspelning kl 22:00 på Canal Plus First.
***
Jag har ju skrivit tidigare i bloggen om en annan HBO-serie som heter Tell me you love me och har visats på Canal +. Nu har den första säsongen börjat sändas på Onsdagar kl 22 i SVT 1 om någon vill kika. Det är en dramaserie om relationer som blivit omtalad pga alla vågade sexscener. Med tanke på hur våra kvällstidningar arbetar numera så är jag en smula förvånad över att det inte skrivits något om sexchock på SVT eller nåt.


Generation Kill

Kommentarer >>
Postat av: Jerpa

De skrev ju i Aftonbladet eller Metro om att alla som vinner idol försvinner efter ett tag, det är alltid tvåan som får mest uppståndelse, eller nån som åkt ut tidigare. Men ny jury så blir det nog annorlunda och nu har "Svartling" fått skägg o hår ;) Får se vad det är.

2008-09-03 @ 17:10:33
URL: http://jerpa.se
Postat av: Bjorn

Kapa några 100 000 sossepack



Kapa några 100 000 sossepack

Det är det enda som kan rädda Sverige långsiktigt - både nu födda och ofödda.

Bränn ner deras välsammankomster

Bäst hade ju varit att UFO helt enkelt hade strålat sönder deras huvuden så de dött av svår hjärnförlamning (tumörer i deras sosseskalle)

1 miljon

Även ”ledande företrädare” = allt mot dessa (från bilar till uppsägning och försäkringar/pension)

Dvs döda packet (man har ju många gånger tänkt tanken - ju fler 1000-tals desto bättre)

En lite uppoffring för det storas välmående och förbättring

Det är det enda sättet att vinna långsiktigt



http://dagestanmetoden.blogspot.com/

2008-11-01 @ 16:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0