Tröstande pappor

I olika undersökningar/artiklar visar det sig att barn väldigt sällan vänder sig till papporna när de söker tröst. Mamman är enligt undersökningen (inte oväntat) nr 1 och sen kan det i vissa fall vara dagispersonal, mormor och alla möjliga rankas före papporna när det gäller att söka tröst mm.

Jag hoppas/tror verkligen att Max kommer känna sig trygg med att söka tröst och prata med mig om allt möjligt i framtiden även om det förstås kommer stunder då det bara är mamma eller pappa som gäller.


Kommentarer >>
Postat av: DD

Det beror nog till stor del på vad man vänjer dom vid. Om det aldrig är du som rusar fram til honom när han behöver tröst, så kommer han aldrig att rusa till dig i framtiden för att söka tröst helt enkelt. Visa redan nu att du också är en person som han kan lita på, låt inte mamma eller mormor vara dom som alltid är först framme eller att det är enbart dom som tröstar.2008-10-09 @ 12:13:09
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Honung

Jag skulle nog sökt tröst hos pappa också om han varit närvarande, tror jag.Jag håller med dig, Ann Söderlund tramsar mest. (fastnade vid TV:n efter Grey's Anatomy som jag är slav under.

2008-10-09 @ 12:59:35
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Nina

Det som är så bra är att pappor mer och mer tagit an sig rollen som hemma pappa, ja...tar pappaledigt helt enkelt! Då tror jag att det kommer bli 50/50 så småningom....Det handlar nog helt enkelt om att man tyr sig till den som är en närmast mest!

2008-10-09 @ 15:38:16
URL: http://niiinis.blogspot.com
Postat av: Mattias

Jag tror nog att Max kommer söka tröst hos mig och jag är verkligen en person som rusar till honom om något händer kan jag lova :)Sen är det nog som Nina säger att det kommer underlätta väldigt mycket att jag är hemma så länge med Max nu och dessutom inte är borta särskilt ofta annars heller!

2008-10-09 @ 23:24:23
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0