Idolbråket

Ja nu har Katrin Zytomierska fått uppmärksamhet även hos folk utanför bloggvärlden. Nu har hon fått sparken eller tagit timeout (säger hon själv) från TV4 efter allt rabalder i programmet Eftersnack. Jag som har läst hennes blogg ibland vet att hon kommit med väldigt mycket värre påhopp där än det som hände i tv men det får ju förstås en helt annan genomslagskraft nu.

Jag tycker inte ett dugg synd om henne eftersom hon är en grymt otrevlig bitchig människa men jag tycker TV4 har skött det här uselt. De visste vad de anställde för typ av människa och när hon sedan är sig själv fullt ut så får hon sparken! Det djävliga är ju att det väl blir nån Linda Rosing-effekt på detta så att hennes blogg blir ännu större och hon kan hanka sig kvar i kändisvärlden ett tag till även utan exet Alex Schulman.


Foto Aftonbladet

Kommentarer >>
Postat av: DD

Det värsta är att sånna otrevliga Bitchar som hon alltid klarar sig. Alla hatar henne och då blir det liksom på något märkligt sätt "Kärlek" av det hela.



Hoppas iaf att du piggnar till och att lillkillen tröttnar på att gå så hans far får vila lite. Mysadags med säng och en bra bok kanske? Det har alltid lockat mina småbusar. =)



2008-10-20 @ 10:46:42
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Lexi

Man måste ju fråga sig hur olycklig en människa är som måste klanka ner på andra konstant...

2008-10-20 @ 14:16:01
URL: http://www.boybeater.org/x
Postat av: Honung

Vad hände med Glad och Trevlig? Man undrar, eller hur?

2008-10-20 @ 15:03:31
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Mattias

DD/

Ja det viktiga nu för tiden är ju egentligen att synas oavsett hur man gör det så tyvärr kommer hon nog klara sig bra framöver också....



Lexi/

Ja även om de flesta andra av oss också nån gång ibland gör sig rolig på andras bekostnad så är hon väldigt extrem när det gäller sånt....Speciellt mot överviktiga har hon skrivit en del sanslösa inlägg...



Honung/

Ja, att vara glad och trevlig anses ju av väldigt många nu för tiden att vara detsamma som tråkig!

2008-10-20 @ 20:52:58
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lexi

Mattias, det är så roligt hur övervikt är värre än att vara blåst... viktigast här i livet är väl att vara vacker och attrahera så många som möjligt? Och om du inte attraherar någon så är ditt liv meningslöst... lika bra att hänga sig på en gång!

2008-10-20 @ 21:24:49
URL: http://www.boybeater.org/x

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0