Borrhammare

Jag skrev kanske ett inlägg om detta för några månader men gör det ändå igen. Om det är fler än oss som har betongväggar hemma och en borr som inte klarar av det så kan jag verkligen rekommendera att köpa eller hyra en borrhammare. Vi hade en fixardag här i veckan då vi skruvade upp lite hyllor mm. på betongväggarna i Max rum bland annat. Tack vare att vi hyrde en borrhammare för 150 kr/dygnet så var det ett rent nöje att borra!


Kommentarer >>
Postat av: Linda

Va skönt o få upp lite saker på väggarna, ett helvete med betongväggar men man har ju inte något varje dag o sätta upp så man kan stå ut. Duktiga ni är som får tummen ur och hyr maskin som underlättar, de gjorde tyvärr aldrig vi och fick borra ihjäl oss med slagborren :-P

2008-10-04 @ 13:36:47
Postat av: www.axxo.se

För hemmabruk duger en borrhammare från Harald Nyborg eller liknande (till och med för lättare yrkesbruk faktiskt). Kostar 200-300:-! Så hyra en proffsmaskin är inte nödvändigt. Och glöm inte att låta maskinen göra jobbet; tryck inte hårt vid borrning med borrhammare. Ett stort tack till maskinens uppfinnare från en som skulle ha armar som Karl-Alfred om den inte fanns.

2008-10-04 @ 18:53:27
URL: http://www.axxo.se
Postat av: Mattias

Axxo/

Ja, jag har tänkt att köpa en på Rusta eller nåt istället för att hyra en varje gång. Fast jag blev orolig att den då inte alls skulle vara tillräckligt bra men bra att få höra att den nog är det då.

2008-10-05 @ 08:17:52
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: www.axxo.se

Dom är helt ok. Har två stycken.

2008-10-05 @ 22:34:44
URL: http://www.axxo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0