Porrfria hotell

Idag läste jag Aftonbladets Söndagsbilaga där de tog upp det här med porrfria hotell igen. En del organisationer, kommuner och företag har ju bestämt sig för att bojkotta hotell där det finns möjlighet att se porr vilket har gjort att bland annat Best Western-hotellen numera ej har porr bland sina köpkanaler.

Jag stör mig som fan på sån moralism och även om tidigare skrev att jag gillar Fotbollsfrun så håller jag inte alls med henne i denna debatt mot Tore S Börjesson.  Låt vuxna människor bestämma själv om de väljer att betala extra för en kanal som sänder porr eller inte!

Någon som har åsikter i ämnet?


Kommentarer >>
Postat av: Honung

Vet du, jag håller med dig. Man måste få välja själv vad man vill se och betala för.

2008-11-26 @ 17:50:32
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Linda

Kan bara hålla med dig, otroligt löjlig diskussion i mina ögon/öron. Vuxna människor må få bestämma själva vad de vill se eller inte, även på hotell om det nu finns tillgång på porrkanaler/filmer.

2008-11-26 @ 18:59:03
Postat av: Pernilla

håller med men det är så typiskt Sverige, man tar ifrån människor det egna valet och sätter upp regler för allting.

2008-11-27 @ 00:18:08
URL: http://perlin.myblogg.se
Postat av: DD

Jag håller med om att folk faktiskt kan välja själva. jag har bott på hotell överjävligt mycket och bara köpt till porr EN gång (på en kärlekssemester då vi ändå bara var på rummet hela tiden). Sen vet jag att vissa arbetsgivare inte vill att deras anställda på tj.resor utnyttjar porr på deras bekostnad och då väljer dom porrfria hotell av den orsaken. Det tycker jag är OK. Porr ska vara en privatsak och inte något feta direktörer får som bonus på sina tj.resor.



Sen kan man tycka helt andra saker om porrindustrin och dess följder, men det är ju en helt annan debatt.



2008-11-27 @ 21:00:56
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Vendela

Tycker om det du skrivit! Skojigt att se en del nyttiga saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-12-01 @ 10:36:47
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0