Uselt Tre Kronor

Förlust mot Schweiz igår med 4-2 och det värsta är att Sverige inte ens var nära segern. Man tycker ju att detta anonyma Tre Kronor med massor av spelare som bör vara motiverade borde kunna visa mer vilja. Inget drag alls i skridskoåkningen och inga tacklingar förutom de där två på slutet som renderade i två matchstraff. Vissa spelare som blivit heliga kor bland kommentatorerna bör också ha kritik som t ex Niklas Bäckström. Igår gled han mest omkring och dolde väldigt väl hur han tränat extremt hårt för att förbättra sin skridskoåkning.

Nu hoppas jag Bengt-Åke provar lite nya kedjor och jag tycker verkligen Per Ledin ska få mer speltid. Ser hellre honom än spelare som Karl Fabricius eller Johan Andersson. Det ska också bli roligt att se 110 kg tunge Douglas M och hoppas han kan smälla på lite sen när det börjar gälla nåt.

Efter att ha sett Ryssland, Kanada, USA och Tjeckien som alla imponerat så känns det som en stor risk att VM tar slut för Tre Kronor redan i kvartsfinalen. Det som talar för att Sverige ska kunna gå längre i turneringen är väl att Henke Lundqvist anslutit till truppen. Lite komiskt hur vissa fick Stefan-Liv hybris för att han höll nollan mot FRANKRIKE och nästan tyckte att Lundqvist kändes överflödig. För mig är Stefan Liv en helt ok målvakt men inte mer och inser man inte skillnaden i kvalité mellan dessa två målvakter så är det dags att öppna ögonen!


Bild från Aftonbladet

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Jag skäms

2008-05-08 @ 09:01:53
Postat av: Frippo

Det va rätt orutinerat att vara i Schweiz just onsdag-torsdag... Svennen blev hånad... =(

2008-05-09 @ 20:22:11
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: persson

när jag såg denna bild lite snabbt i aftonbladet trodde jag det var högen.....

2008-05-10 @ 20:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0