Sverige till Semifinal

Det blev ingen jättematch direkt mellan Sverige-Tjeckien men däremot var det djävligt spännande som så ofta förr mellan dessa två lag. Tre Kronor spelade väldigt försiktigt men det gick ju vägen till slut. Det ska bli djäkligt roligt att se en semifinal mot Kanada som förstås är storfavoriter men man vet ju aldrig. Det ska även bli roligt att se Finland-Ryssland som kan bli en väldigt bra match.

Hyfsat självmål av Schweizbacken mot Ryssarna igår >>

I nattens NHL-match blev Detroit bestulna på det viktiga första målet i matchen när domarna ansåg att Holmström skymde innanför målområdet  vilket inte var fallet. Nu gjorde istället Dallas 1-0 och var det bättre laget denna match av det jag såg eftersom det blev nåt fel på sändningen ett tag. Zetterberg var grym som vanligt och sen måste jag även berömma Dallas-svenskarna som också har tongivande roller i sitt lag förutom den evigt bänkade Honken då. På Lördagkväll kl 19:30 kan ni med Canal + se Detroit avgöra denna matchserie då de har hemmaplan!

Kommentarer >>
Postat av: persson

såg precis "lasse grankvist möter hasse backe"på canal+ väldigt intressant att se och höra backe berääta hur det går till i city m.m och efter den intervjun kan jag rekommendra
att gå in på YOU TUBE och kolla Al Pacinos tal från filmen any given sunday "inch by inch"....mäktigt

2008-05-16 @ 00:24:37
Postat av: Mattias

Jag har spelat in det och ska också kolla. Blir roligt om Backe blir med i sommarens EM också för övrigt. Ska
kolla upp ditt tips senare så fort jag får lite tid!

Förresten Fredde så kommer Hasse Backe till Högbo på föreläsningsfrukost den 30:e. (375kr) Jag har kurs egentligen den dagen men ska försöka få till så jag kan gå via jobbet!

2008-05-16 @ 12:57:57
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0