Ny tvättmaskin

I helgen pajade vår tvättmaskin rejält så nu kommer vi inte undan den utgiften längre. Inte helt lätt att veta vad vi ska köpa men vi får väl kolla lite på Internet som vanligt. Viktigt med bra centrufigering och förstås bra om den inte drar alltför mycket energi. Tvättmaskinen bör kosta runt 4000-5000 kr och helst skulle jag bara vilja knäppa med fingrarna så stod den i vår tvättstuga installerad och den gamla var bortkörd! Tretti.se verkar vara en populär sajt när det gäller tvättmaskiner men vi ska kolla Onoff också där Tina har lite rabatt.

Någon som har tips på vad man ska tänka på eller t om tips på någon bra modell?


Kommentarer >>
Postat av: Linda

Tradigt! :-/
Vi funderar på Onoff's erbjudande om tvättmaskin o torktumlare för 9995:- återstår o se om det erbjudandet är kvar sen. Whirlporl var det iallafall på båda. Rätt bra energiklass också och helt lagom med centrifugeringstyrka.

Letade på dom o det är iaf - WHIRLPOOL TVÄTT/TORK AWO/D6730/AWZ8464. Hoppas ni hittar en bra maskin som gör det den ska o inte gör tvättstugan till ett badhus ;)

2008-05-14 @ 10:50:21
Postat av: //Mia

Hej hopp!
Tänk på att den ska ha MÅNGA centrifugeringsvarv. Då torkar tvätten FORTARE!
Jag har en Whirpool i min lägenhet, kalasnöjd och energiklass AA på den. :o)

Förresten är MAX toksöt på alla bilderna, lyllo er... man längtar efter sina små bebisar som man hade en gång i tiden. Njut, även om det är skrik ibland :o/

2008-05-14 @ 12:48:20
URL: http://livethosmig.blogg.se
Postat av: Honung

Då jag tvättar i en sunkig tvättstuga som byggdes någon gång när Falun brann, så har jag inga tips. :(
Men önskar er lycka till i jakten ändå. Jäkliogt många vuxenpoäng på alla här. ;)

2008-05-14 @ 19:55:29
URL: http://honungsbullen.blogg.se
Postat av: Mattias

Linda/
Japp inget mer badhus där hoppas vi :)

Mia/
Max hälsar och tackar för komplimangerna och pappa håller med! Ja centrifugeringen bör ju vara på minst 1200 varv alla fall o helst 1400. Den vi hade funkade centrifugen knappt alls på vilket var drygt som fan.

Honung/
Ja bloggen hade kanske sett lite annorlunda ut innehållsmässigt för 5-10 år sen men just nu är vi en vuxen period av livet med småbarn :)

2008-05-15 @ 12:47:11
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0