Helgen

Medan Max och jag sakta blir allt piggare så har Tina däremot blivit rejält däckad av sin förkylning. Igår blev det inte heller många knop för oss och Tina låg mest utslagen i sängen/soffan medan jag försökte underhålla vår son. Han har fått hjälpa pappa med att installera massa program på datorn, provat sin nya gåstol och lite annat. Han är ju lite för liten för gåstolen än men tyckte ändå att det var lite roligt med nåt nytt att göra.

På Lördagskvällen fick jag göra en liten nödutryckning till Storvik då morsan lyckats trycka på fel knapp på fjärrkontrollen så hon inte hade någon bild på tv:n. Jag behövde inte åka tyckte hon men det är ju bara en kvart härifrån så det var snabbt fixat. Det är inte första gången det händer min fantastiskt otekniska mor kan jag berätta.

Idag (Söndag) har jag varit ute en del och oljat in båda altanerna medan Max sov i hela två timmar ute i vagnen *skönt* Senare ska jag nog ta en promenad med honom på eftermiddagen och så är det ju Liverpool-Man City på tv:n också. Om vi orkar ska vi nog försöka installera bilbarnstolen också och så lite nytt gräs där vi hade vinbärsbuskarna.

Jag har surrat med några Lillsvedare från Sth idag och jag hoppas verkligen att vi kan åka ner till Sth nästa helg för det vore ju djävligt roligt att träffa lite Stockholmskompisar igen! Dessutom skulle det inte vara helt fel med lite shopping och besök på uteserveringar mm.

image160

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0