EM-Truppen

Den stora snackisen i gårdagens EM-Trupp blev ju förstås Henke Larssons comeback i landslaget. Ett Nej blev för tredje gången i Henkes karriär ett JA!!! Jag blev väldigt glad men är samtidigt väldigt medveten om att Henke t ex i VM-06 var helt oduglig och inte alltid är den här världsspelaren som folk tycker. Fast hur som helst förstärker han förstås truppen rejält i den formen han är nu och ger flera intressanta alternativ för Lagerbäck/Andersson.

Annars var det en väldigt Lagerbäck-aktig EM-trupp förstås där spelare som Daniel Andersson som väntat valdes istället för Rasmus Lindgren mm. Jag har inga större åsikter om det och det enda jag reagerade på är förbundskaptenernas sätt att "övertala" Teddy Lucic och Henke. Om det nu var så som sägs så tycker jag det är märkligt att Lagerbäck/Andersson inte förvarnade dessa två spelare tidigare istället för att ringa typ dagen innan och kräva ett svar inom någon timme??? Längtar redan till Juni...


Kommentarer >>
Postat av: Johan

Nu känns det extra kul med EM. Och kul att man har biljetter till Sveriges matcher mot Ukraina, Ungern och Portugal.

2008-05-14 @ 18:56:39
Postat av: Frippo

Hade vi inte haft en Elmander ur form samt en Zlatan skadad hade jag hellre sett Berg. Att fråga Teddy... Njae, våga släng in unga som får känna på lite som vi i framtiden kan satsa på. Det är för gubbigt i mina ögon (säger 33-åringen...=) )

2008-05-14 @ 23:03:37
Postat av: Isabellas pappa

Jag tycker att det borde vara Allbäck och inte Berg som fick stå åt sidan för Henke. Visserligen är väl Berg precis tillbaka från sig skada men Allbäck har inte gjort nån bra säsong och är väl inte helt hel han heller. Jag såg att du noterat att min dotter säger Liverpool;) Jag är otroligt stolt!

2008-05-15 @ 08:13:37
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0