Lördagsmorgon

Jag gillar verkligen Lördagsmorgnar men o andra sidan vem gör inte det?. Imorse tassade jag upp vid halv sju och sen ner till datorn då förstås. Nu har jag tänkt lära mig lite mer om Photoshop så jag har suttit och bläddrat i en bok över en timme och fixat lite med alla våra Maxfoton. Det är ju såååå roligt med bildbehandling och jag hoppas jag kan ta mig lite tid då och då till att lära mig mera.

Igår blev det ingen rinkbandy på eftermiddagen då ishallen var dubbelbokad. Grrrr såna små motgångar kan få Mattias att bli ett tjurigt barn eftersom jag sett fram emot detta hela veckan men tjurigheten gick över på tre minuter. Nästa Fredag får jag alla fall spela så jag blir nöjd då vi anordnar en rinkbandyturnering på Jernvallen mot några andra kommuner. Ska bli kul som fan!!!

Nu hör jag att Max knorrar lite där uppe så snart är det nog slut på lugnet här hemma *ler*  Igår kväll var vi ju bara hemma och Max var både jättego och jättegnällig denna kväll som små barn oftast är helt enkelt. Han ville absolut inte sova så det blev en hel del bubbande under kvällen. Till slut somnade han "på riktigt" vid 23-tiden då även en trött mamma och pappa slocknade direkt.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0