Full fart

Började jobba kl 06:00 igår och förutom en kvarts bloggning och halvtimmes lunch så var det full fart på jobbet tills jag gick hem vid 17:15. Försökte förstås ringa supporten på Shg.biz där jag köpte datorn men de verkar ha tagit påsklov som skolbarnen de!!! Grrrrrr!!! Väl hemma så var morsan på ett kort besök och stackars Tina hade fått rejäl huvudvärk/migrän så därför tog jag ut Max på en timmes promenad.

Tidigare i livet har jag ogillat att promenera men nu tycker jag det är helt ok när man har barnvagnen att dra och musik är ju ett måste! En skön känsla att efter en heldag på jobbet framför datorn att få rensa skallen lite genom att promenera och t ex lyssna på när Lundell sjunger Rialto. Fan vad roligt det hade varit såna här gånge om man bott i en roligare stad. Inte världens häftigaste miljöer att promenera i här i Vallhov/Björksätra. Det är ju inte som att ta en promenad på Djurgårn eller nåt om man säger så och dessutom träffar man några bekanta heller men det blir kanske annorlunda i vår/sommar förstås.

Väl hemma igen blev det en hastig dusch och mat medan Max fick lite mat av Tina. Sen tog jag hand om lilla "monstret" under två timmar så att Tina skulle få sova och oj vad arg/ledsen/övertrött han var Max. Vid sådana skriktimmar känner jag inte den där längtan efter att skaffa massa flera barn i framtiden och man blir så djävla frustrerad. Fast imorse när man fick det vanliga morgonleendet från honom så tycker man det är underbart med barn igen :) Skönt nog så sov Maxen hyfsat inatt och Tinas huvudvärk är förhoppningsvis bättre så att dagen där hemma inte bli så jobbig för henne.

Nu sitter jag här på jobbet igen vid sjutiden och ska sätta fart för att hinna klart alla utbetalningar vi ska göra som måste vara klara före kl 11:00! Ikväll är det innebandyträning kl 17 och senare på kvällen är det ju fotbollslandskampen mellan Sverige-Brasilien. Även om Brassarna mönstrar b-lag så blir det väl ett bollinnehav till dem på 70-30 eller nåt är jag rädd för. Ha en bra Onsdag!

Kommentarer >>
Postat av: Tina

Huvudet känns bättre idag tack och lov. Tyckte så synd om dig igår när Max var sådär ledsen hela kvällen.

2008-03-26 @ 08:34:29
Postat av: Frippo

"Vid sådana skriktimmar känner jag inte den där längtan efter att skaffa massa flera barn i framtiden och man blir så djävla frustrerad"

Inte kul det det där! Men du glömmer fort (ett litet leende senare och du har smält som sagt). Du känner samma känsla med nr 2. Du glömmer lika fort. Du känner samma känsla med nr 3. Du glömmer kanske inte lika fort men du glömmer. Sen stopp... ? Eller ska du bräcka oss och skaffa fyra...? =)

2008-03-26 @ 11:14:14
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Frippo

Glömde skriva, du verkar vara toppen för din sambo/fru (?). Inte alla som tar ett sånt där ansvar som du gör när du kommer hem från jobbet. Keep up the good work!

2008-03-26 @ 11:16:24
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Mattias

Tina/
Tyckte mest synd om dig jag :)

Frippo/
Kan nästan lova att vi inte kommer att bräcka er! :) Vi får se om det blir någon mer knodd i framtiden. Det finns en viss "risk" att det i så fall blir tre eftersom Tinas pappa är tvilling *hjääälp*

Tackar för berömmet även om det känns som en självklarhet för mig att ta hand om Max ett tag när jag kommer hem från jobbet och speciellt om "mamma" har huvudvärk. Det har för övrigt funkat djäkligt bra hittills uppdelningen av städning, blöjbyten, matlagning mm. Hoppas det fortsätter så!

2008-03-26 @ 13:24:30
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Frippo

Pang, två grabbar om två år... Det skall bli intressant att följa den bloggen...=)

Jag håller med, det är en självklarhet. Återigen, det finns exempel i vår omgivning som inte är såna. Men, det fanns tillfällen jag kom hem ibland efter en pissdag på jobbet (huvudvärk t ex) så kunde man mötas av av en fru med en unge sträckt mot en i dörröppningen, då är det inte lika kul. Speciellt inte om barnet är förkrossad och skriker. Då är det bara att bita ihop eller ifrån...

Livet blir lite enklare om det fortsätter så med uppdelningen. Hoppas ni håller i.

2008-03-26 @ 14:35:24
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Mattias

Ha ha den bloggen blir nog inte av pga tidsbrist i så fall!

Ja nog finns det framförallt mammor i min bekantskapskrets som minst sagt fått dra ett stort lass också. Ja självklart blir det ibland jobbiga tillfällen när någon är slut efter jobbet och den andre är slut efter hemmadagen då båda vill fly :)

Hur som helst så har vi ju bara ett barn nu så det bör inte bli alltför stora tvister hoppas jag.

2008-03-26 @ 16:25:23
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0