Party hos Wanke

Kl 15 idag kommer vi samlas ett stort kompisgäng hos Wanke som har sin 40-årsfest idag! Han brukar ju ha fest på midsommardagarna de senaste åren men nu blir det alltså veckan före och väldigt lämpligt då det ju är Sverige-Spanien ikväll! Vi bjuds på god mat och dryck o flera av mina bästa kompisar är med så den här kvällen har jag sett fram emot länge!!!

Fick nyss mess av Nisse nere från Camp Sweden i Österrike då grabbarna nu kommit fram med husbilen och visst fan är jag ruggigt avundsjuk på dem men får glädja mig åt att vi kommer ha svinroligt hos Wanke ikväll också! Vi får se sen hur det blir senare ikväll om vi hamnar på Heartbreak i Gävle eller icke. Eftersom HB numera är singelgubben Wankes andra hem så gissar jag att det finns risk/chans för det!

Tina och Max får besök av Maria och Theo här hemma så de kan ha en egen liten fotbollskväll nu när papporna är i Storvik och partajar. Det ska bli fantastiskt roligt att se Sverige-Spanien och speciellt nu när en förlust inte innebär att det är kört på nåt sätt. Jag tror ju inte att Sverige har någon större chans mot Spanien men o andra sidan kan Sverige vara väldigt svåra att göra mål på så jag hoppas hoppas på en stor skräll förstås. I mina ögon får de gärna vila Zlatan och starta med Elmander och det finns risk för att Zlatans knä inte pallar med Ryssmatchen vid start ikväll. Vi får se hur Lagerbäck gör och nu håller vi alla tummar för Sverige!!!!!!!!!!!! 


Kommentarer >>
Postat av: Pangbruden

Sådär ska ett riktigt fotbollsfan se ut! vilken kille:-)

2008-06-15 @ 20:01:39
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Nina

Hihi...söööt!Men det gick åt h-e!! :( Måste oavgjort mot Ryssland o gode gud...låt zlatans knä hålla!!

2008-06-16 @ 11:48:17
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0