Helgen

Lördagen
Igår var ju min första lediga dag nu när jag är långledig en tid framöver! Kände mig som ett slakt hela dagen då jag var väldigt trött efter våra strulnätter med Max. På vår lediga Lördag gjorde vi inget speciellt men var ner på stan o kikade lite på dagen och träffade Nana o Maria där med sin Theo. Igår kväll åkte vi ut till Trebo Golfransch igen och slog lite. Max verkade gilla golf för i början skrattade han högt åt varje slag som jag och Tina gjorde. Efter att Tina fick Max att somna vid 20:30 så la vi oss för att kika på filmen 21. Som vanligt somnade Tina nästan direkt och dessutom blev det många paustryckningar då Max vaknar en gång i timmen. Vi får fortsätta se filmen en annan gång och jag återkommer med recension.



Söndag
På Söndagen kände jag mig piggare än dagen innan och tassade upp vid 6-tiden efter att förvånande nog fått Max att somna om i sin egen säng ännu en gång. Annars brukar han ju vilja ha lite "tutte" vid 4-5 tiden men höll sig till kl 7 denna morgon. Max somnade väl vid 20:30 igår och sen har det varit en natt helt utan skrik och gråt men det som fortfarande är problemet är att han vaknar ca 10 ggr fram tills morgonen. Hur som helst så kör vi vidare med den där tass-metoden vi använder så får vi se hur det går framöver. Nu är vi ju båda hemma och kan turas om så hoppas jag att han snart sover lite bättre vår kära son.

Max ville kliva upp strax efter kl 7 så jag hämtade ner honom och gjorde "dag". Just de här morgonstunderna blir ju härliga nu när jag är ledig. När Max väl sovit klart så är han ju alltid sprudlande glad och det är ett sant nöje att ta honom o byta blöja, tvätta honom och sen busa lite innan han får sin grötfrukost.

På förmiddagen åkte Tina till Ockelbo Marknad medan jag och Max stannade hemma. Det är ju inte ofta Tina är borta långa stunder från Max men jag försöker peppa henne att göra lite roliga saker ensam eller med kompisar då alla ju behöver såna tillfällen. På förmiddagen sov Max en stund medan pappa satte igång med lite städning här hemma. När han vaknade fick han kika på när jag dammsög vilket han alltid är fashinerad av. Efter lite lek så var det dags för lunchen där det stod Lax med grönsaker på menyn för honom. Stackars Max som får Lax men eftersom han gillar det så är det väl egentligen mest synd om pappa som måste avsmaka för att kolla värmen, URK!!!

På eftermiddagen kom Pelle och Anna-Linda förbi. De bor ju i Sth men Pelle har ju sina rötter i Hudik och de hade varit där på besök o stannade till här på vägen hem. Vi käkade lite här, spelade Boccia och umgicks innan vi sen kikade på EM-finalen ihop! Om några dagar åker de två till Barcelona i 4 veckor!!! Jag blir inget avis alls precis som på Nisse och Susanne som tydligen fick tag i en sista-minuten till Cypern och åker idag! Fast nu kommer det ju kanske ett högtryck här hemma snart också o dessutom har vi massor vi tänkt fixa här hemma nu när jag är ledig så det känns helt ok att bara vara hemma denna sommar faktiskt.


Kommentarer >>
Postat av: Frippo

Ang golfen... Det kanske va åt själva slagen han skrattade bara... =)

2008-06-30 @ 11:30:47
URL: http://frippo75.blogg.se/
Postat av: Mattias

Japp, högsta skrattet kom när Tina slog en "sork" faktiskt :)

2008-06-30 @ 15:25:08
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0