Välkommen Robbie

Mitt kära Liverpool FC har inte direkt värvat namn den här sommaren som får mig att tro på ligaseger men igår blev alltså Irländaren Robbie Keane klar för LFC. Keane som är 28 år och de senaste säsongerna gjort bra ifrån sig hos Tottenham är förstås en dyr men enligt mig väldigt bra värvning!

Jag är ju lite nyfiken på hur Rafa kommer matcha Keane då Liverpool förmodligen ofta kommer spela ett 4-2-3-1 system men Robbie Keane kan ju spela på flera positioner och väljer Rafa sen 4-4-2 har vi ett väldigt bra anfallspar där! Det känns extra roligt att höra om Robbie Keanes stora Liverpoolhjärta och han är ju dessutom en spelare som har bra ledaregenskaper och alltid ger allt för laget. En härlig värvning för oss Liverpoolare men om vi ska utmana om ligan behövs vårt kantspel fortfarande vässas till. Jag hoppas de amerikanska struliga ägarna ger Rafa lite mer pengar till en sådan värvning men är rädd för att det inte blir så.

Första intervjun med Robbie Keane efter övergången >>


Kommentarer >>
Postat av: David (Gladh)

En ok värvning men som vanligt så kommer mitt härliga United att vinna guldet. Igen... ;-)

Men det finns ju alltid en andra plats att slåss om med t.ex. Chelsea :-P

2008-07-30 @ 00:42:59
Postat av: Mattias

Ja i nuläget lär jag motvilligt erkänna att de två lagen med mest pengar Man U och Chelsea ser starkast ut även nästa säsong! Hoppas Ronaldo går till Real Madrid bara ;)

2008-07-30 @ 06:28:59
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Urban

Blir ju kanon det där. Jag tror Robbie kommer att passa som handen i handsken i Liverpool. Gött!

2008-07-30 @ 09:34:46
URL: http://markus-urban.blogspot.com/
Postat av: Högen

Ingen rolig värvning alls. Hoppas han bryter en ben eller två =) Nu fattas det bara att vi blir av med Berbatov så är (även) den här säsongen förstörd...

2008-07-30 @ 11:42:40
Postat av: Frippo

Liverpool... om man lägger så mycket pengar på en sådan spelare så har nog klubben pengar så det räcker. Skillnaden är att det är en katastrofvärvning. United lägger samma pengar på en sån som Nani. Kolla om tre år hur bra han kommer vara. Keane har då floppat två säsonger... Nä, Torres är den värvning Pool gjort som varit grym. Keane känns riktigt b om du frågar mig om han inte kommit gratis.

2008-07-31 @ 22:31:22
URL: http://frippo75.blogg.se/
Postat av: persson

ja 200 mille för Keane är ju alldeles för mycket hälften hade väl varit mer rättvisande ...tycker jag

högen....vi Forest -fans gläds åt värvningen av Andy Cole

2008-07-31 @ 23:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0