Nattuggla

Trots en stor sömnbrist de senaste veckorna känner jag tokpigg ikväll/natt då jag suttit uppe alldeles för länge vid datorn o lyssnat på gamla Lundellalbum. Kanske beror piggheten på att jag tog ett glas Rosévin med Redbull när vi grillade tidigare ikväll eller så är det bara min sedvanliga okunskap i hur man sover. Klockan börjar närma sig 01 så jag ska väl ta och lägga mig men väntar på Max obligatoriska vakning som borde komma strax.

Där kom snyftningar från övervåningen (paus) (tillbaka)Jag sprang som en gasell upp för trappen för att Tina skulle slippa vakna och sen var det bara att stoppa nappen i munnen igen och vända honom lite på sidan så han fick mysa mot snuttefilten och så somnade han om min älskade son. Så djävla skönt att han numera oftast somnar om direkt när han vaknat bara man stoppar i nappen o finns där en stund. Nästa steg är ju att vi hoppas att han slutar vakna 5-15 gånger efter hans insomning vid 20-tiden. Hur som helst så känns det djäkligt bra att vi lärt honom somna själv i sin egen säng i det egna rummet! "Worth fighting for" som Carlsbergreklamen lyder...

Ikväll har vi kikat klart på sista avsnittet någonsin av The Wire! En enormt bra välgjord serie med bra skådisar måste jag säga och synd att man inte följde serien från första säsongerna. Nästan lite trist att det är slut på serien nu men sånt är livet och nu har ju Dexter kört igång en ny säsong på TV6 som man kan följa istället om man vill se lite mord mm.

Imorgon bitti ska jag tyvärr åka ner till jobbet då det var lite kaos där och chefen undrade om jag kunde köra ett extrapass. Inte så jätteroligt men inte hela världen heller och lojalitet belönas kanske med lite extra ledighet eller nåt i framtiden.

Apropå Lojalitet, som Rolf Zetterlund den gamle fotbollstränaren sa en gång i en matchpaus. "Fan vad ni ser loja ut grabbar!!! Får jag se minsta lilla lojalitet i andra halvlek så blir det byten direkt" 


Kommentarer >>
Postat av: Frippo

Roffe alltså.. .vilken hjälte!

2008-07-11 @ 12:57:38
URL: http://frippo75.blogg.se/
Postat av: Pangis

Jag bodde faktiskt granne med Roffe Z när han tränade ösk runt 92-93.. köpmangatan 48 minsann:-) Han hälsade alltid glatt och flirtigt på min snyggaste kompis.. mig nickade han mest åt:-)

2008-07-11 @ 14:02:04
Postat av: Mattias

Pangis/

Han kanske var mer blyg för dig vet du ;)

2008-07-13 @ 23:40:26
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0