Dopningschock

Nä inte riktigt någon chock va? Sju ryskor i världsklass inom friidrotten har alltså avslöjats för dopning. Även två rumänskor har åkt dit och man kanske inte ska ha fördomar men det  har jag i massor när det gäller öststastjejer inom friidrotten och även manliga sprinters från alla möjliga länder!

Det är väl snart bara Systrarna Kallur och Carolina Klüft som man törs garantera är rena....


Kommentarer >>
Postat av: Linda

Tycker de är så dålig stil med dopning, varför inte köra rent spel från början? Skäms över deras vägnar som dopar sig, hårdare straff borde de vara!



Ja de blir väl bara svenskorna kvar som är rena - ha ha!

2008-08-01 @ 13:43:50
Postat av: pangis

Tja jag har allid undrat över de amerikanska sprinterna... elelr hur det nu stavas.. DE musklerna byggs knappast upp på vanligt sätt.. Trist trist trist med doping.. och jag tor inte på att "släppa det fritt"..

2008-08-02 @ 00:21:26
Postat av: Mattias

Om jag ska ha förståelse för någon som dopar sig så är det ju för en idrottsman/kvinna från ett fattigt land som ser sin chans att få ett drägligt liv och tycker det är värt att chansa med riskerna för sin egen kropp som dopningen innebär.



Blir så djävla irriterad på ryska, finska, grekiska förbund med flera där man inte alls tar detta på allvar vilket borde innebära rejäla bestraffningar även till förbunden!



Trist att Friidrotten som känns som en av de mest "riktiga" idrotterna som finns är så drabbad av detta skit vilket gör att man inte alls känner någon förtjusning över ett världsrekord på 100 meter eller nåt numera...

2008-08-02 @ 04:13:50
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Frippo

Livstids avstängning helt enkelt. Alla eventuella prispengar skall återbetalas.



Och varför inte att inför varje tävling skall alla dopade som åkt fast det året gå två varv med stora skyltar som det står "dopat mig" på...

2008-08-02 @ 08:50:26
URL: http://frippo75.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0