Det är över nu

Nu verkar det som om högtrycket är borta och jag hoppas hoppas verkligen det kommer lite finväder i Augusti för annars är ju sommaren snart slut!!!  Det har inte varit kanonväder alla dagar denna veckan men vi har alla fall besökt Storviksbadet, Hedåsbadet och Högbobadet med lite kompisar de här dagarna. Idag var vi ju till Högbo men det blev väldigt kortvarigt då det kom ett åskoväder. Den fina beachvolleybollbanan i Högbo stod tom när vi var där som vanligt och såg sååååå inbjudande ut. Persson, Nisse, Perra, Nana, Roffe med flera........Kan vi inte åka ut en eftermiddag/kväll snart? För övrigt väldigt lite folk på mitt kära gamla bad i Storvik när vi var där och man undrar ju vad alla ungdomar gör en sån där fin solig dag?

På kvällarna har vi bland annat varit hembjudna till brorsan och Anna på tacos en kväll. En annan kväll gick vi ut och åt på Restaurang Wallonen i Sandviken. God mat men helt ensamma på uteserveringen i solen. Helt sjukt att det inte finns en enda uteservering av klass i denna staden *suck*  Jag/vi måste in till Gävle någon mer kväll innan sommaren är över känner jag så man får uteserveringsbehovet stillat inför den långa vintern.

Igår eftermiddag var vi hem till Tinas mamma där Tinas mormor och morfar från Danmark var på besök. Apropå Tinas mamma så blev hon väldigt dålig i helgen och fick åka in på sjukhus pga infektion mm. men glädjande nog känner hon sig bättre nu. Hon fick även ett bra besked idag av läkare att behandligen mot cancern hittills verkar ha fungerat bra. Bara att hålla alla tummar för att det fortsätter så.......

Senare på kvällen igår hade jag och Max en riktig grabbkväll här hemma då Tina var ute i Gävle på lite partaj med Sandra. De såg Idol-Ola sjunga och gick på lite uteserveringar. Roligt för Tina att få gå ut med kompisar och jag hade mysigt här hemma också med godisskålar och fotboll på tv:n.

Jag har kännt mig väldigt energilös de senaste dagarna men det beror väl på för lite sömn och att jag i en veckas tid mest bara svullat onyttigheter utan att träna. Ikväll ringde alla fall Mårten så vi fick till en två timmars tennis och genast känner jag mig piggare och även gladare i humöret trots förlust med 2-1 i set.

Här kommer lite foton från de senaste dagarna...




Kommentarer >>
Postat av: Linda

Duktig du är som kommer dig för o gör något nån gång iallafall så här i sommaren utan några större rutiner!



Många fina bilder, Max var tyvärr sötast! Ha ha!

2008-08-01 @ 08:32:46
Postat av: Janne

Härliga bilder. Önskar nästan att man hade fått vara hemma och tagit del av den svenska sommaren som håller hög klass när den är bra.



/J

2008-08-01 @ 09:18:16
URL: http://janeg.blogg.se/
Postat av: roffe

Bara att ringa..jag är sugen på en beachvolley. Även en tennis för den delen.



Ungdomarna har inte tid och bada...dom sitter framför datorn, ps3, xbox360 eller Wii..eller så åker dom EU-moppe.

2008-08-01 @ 10:40:28
Postat av: Mattias

Linda/

Nja för att vara mig så har det blivit alldeles för lite träning men det är ju i och för sig semester. Japp angående vem som är sötast så håller jag klart med dig! Sedan kommer mamma Tina på andra plats medan jag är given jumbo i detta gäng :)



Janne/

Ja när det väl är finväder så vill man ju inte vara någon annanstans men nu är det slut på det och du har det nog inte så tokigt där borta heller gissar jag. Saknade dig o broder + Hedlund på hedåsen bland innegängen dock... ;)



Roffe/

Ja blir det inte ösregn varje dag så måste vi få till en beachvolley alla fall. För övrigt gick strängarna på ett av mina racket igår så nu har jag inget att låna ut ifall vi skulle spela... Minns du om det är Nisse som har beachvolleybollen vi köpte förra sommaren när vi var upp till Högbo?

2008-08-01 @ 12:41:20
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Max i gungan!!! Vilken fin bild! Lite mer sommar tror jag vi får..

2008-08-02 @ 00:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0