Turkiet-Sverige

Kikade på landskampen igår i efterhand och med tanke på motståndet tycker jag Sverige gjorde en riktigt skaplig match. Jag hade befarat ett kraftigt bollinnehav för turkarna men så farligt blev det icke. Svårt att säga om de "nya" spelarna tog sig närmare EM-truppen eller ej men i mina ögon borde Sebastian Larsson vara med i den oavsett hur det skulle ha sett ut igår. Nu skötte han ju sig helt ok liksom Fredrik Stoor som känns spännande. Bäst var väl ändå Kennedy som utstrålade stort självförtroende och är värd lite mer speltid i "riktiga" landskamper. Marcus Rosenberg är för mig ingen man för EM-truppen. Då ser jag hellre Marcus Berg eller Prica faktiskt!

Annars är allt sig likt när TV3 sänder landskamper. Henrik Strömblad ställer tusen frågor till den så kallade experten Glenn Hysén och det blir ju ofta väldigt pinsamt när man vet att Strömblad kan mycket mer fotboll än Glenn. Igår yrade herr Hysén en massa i början av matchen att de skulle bli spännande att se vem av Anders eller Kim som tog den defensiva mittfältspositionen! Har Glenn legat i koma de senaste månaderna? Jaja vi återkommer längre fram i vår när det gäller att ta ut egna EM-trupper mm.

Till sist: Kuyt, Babel och Torres skadade när de spelade oviktiga träningslandskamper! *tackar* Matchen mot Inter var liksom svår nog i förväg!

Kommentarer >>
Postat av: wanke

näää olsson..... ingen prica i landslaget inte! , finns en betydligt mer spännande kille i goitom faktiskt,prica e inte bättre bara för han fick kontrakt med sunderland , det blir bänknötning där ganska snart trots mål i öppningsmatchen !
Nån som sätter emot :D

2008-02-07 @ 12:14:43
Postat av: Mattias

Ja jag är inte heller lyrisk över Prica så jag håller väl med. Tror inte heller han kommer spela många minuter i Sunderland. Nä Marcus berg är min man som fjärdeforward!

2008-02-07 @ 12:57:33
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Pumba

Ja Rosenberg har verkligen inte övertygat mig om sin storhet sen han lämna Halmstad! K. Källström börjar jag tvivla starkt på åxå! Alltså om man bara försöker slå avgörande passningar hela tiden så tycker inte jag det räcker med 1 BRA passning på 15 försök där minst 5 passningar blir livsfarliga spelvändningar åt motståndarna. Larsson, Stoor Kennedy klart godkända men tror inte Stoor kommer med i truppen ändå.

2008-02-07 @ 13:18:15
Postat av: Pumba

glömde! Viasat borde verkligen leta efter en ny "expertkommentator" som du säger så är ju Glenn ute och cyklar mer än vad Tornado gjorde på Lillsved

2008-02-07 @ 13:20:51
Postat av: Mattias

Nä Kim slår fortfarande bort en del passningar och även om Anders S är duktig i den defensiva rollen tycker jag inte direkt det centrala mittfältet är en stark lagdel för Sverige oavsett vilka som spelar där.

Håller för en gångs skull med Laul och tycker att Lagerbäck till EM kan ta ut M Nilsson, Edman, Concha och Stoor som ytterbackar. Då har man Micke nilsson som alternativ till höger och vänster och sen finns ju Alexandersson också då. Fast som du skriver Pelle så tror inte jag heller att Stoor blir med. Det vore inte så lagerbäckst att ta med honom.

2008-02-07 @ 17:35:47
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: wanke

Ja berg å goitom som joker skulle dom kunna ta med , kennedy tycker jag mycket om , en riktig frisk fläkt som vågar så han ska med å lika med stoor , där har vi en som om han FÅR vågar å orkar löpa kanten ut :) S Larsson e given i min trupp !
Men som sagt lagerbäck går mer på det gamla invanda, å det kommer nog bli hans fall förr eller senare,men skulle han CHOCKA hela sverige nu å våga ta med nån av dom nämnda å det blir succe, då tror jag han blir kvar braaa länge som FB :)

2008-02-07 @ 19:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0