Skön helg

Lördagen
Det har varit en skön helg måste jag säga. I Lördags spelade vi lite innebandy ett gäng medan Tina hade lite Max-kalas igen med några tjejkompisar och deras barn. Gästerna var ju kvar när jag kom hem och jag tycker det är så roligt att granska Max när han är med andra barn. Speciellt hur han leker med Johan och Marias grabb Theo som bara är två månader yngre än Max. Vi får försöka träffa dem lite oftare framöver då vi ju dels är kompisar alla fyra och så att grabbarna får leka lite mer.

På kvällen kom Nisse och Susanne hit på lite tacos och så kikade vi på den rätt ointressanta dansbandskampen. Jag har nästan inte sett något av det här programmet men tycker det blir rätt ointressant när folk röstat på samma band i alla avsnitt. Sen att SVT kan ge tittarna fem minuters röstchans på ett band och en halvminut på Scottz eller vad de heter är ju rätt bedrövligt om man nu skulle bry sig om resultatet. Innan de åkte hem vid midnatt så spelade vi lite Buzz där jag äntligen fick vinna en gång. Fan, jag är ju duktig på sport, musik, film och sånt men förlorar ändå ofta mot Tina i Buzz, grrrr :)

Söndagen
Igår på Söndagen var jag mest med Max på förmiddagen och sen kom Tinas kompis Anna förbi på eftermiddagen. Medan tjejerna busade med en tokskrattande Max låg jag uppe i sängen och njöt av att kika på den fantastiska serien Dexter. Tänk att två av de tv-serier jag håller allra högst handlar om figurer som mördar massor av människor utan större skrupler men som man ändå känner en viss sympati med. Tony Soprano är förstås den andra karaktären!

Senare mot kvällningen gick jag hem till Roffe för samling i "studion" då vi skulle se matchen Arsenal-Liverpool! Förutom Roffe så var det Persson, Nisse och Perra som var där. Hela gamla fotbollsgänget som man sett så många matcher ihop med genom åren alltså. Stort tack igen till Roffe som de senaste 20 åren varit en klippa när det gäller att se till så vi grabbar kan samlas och se sport ihop.

Själva matchen blev en liten besvikelse tycker jag. Egentligen bör man som Liverpoolare vara nöjd med en poäng borta mot Arsenal och speciellt när de flesta spelarna var bleka denna match. Fast med tanke på Arsenals tveksamma utvisning så känner jag mig besviken över Liverpools sista 25 minuter där man inte alls satsade framåt så mycket som jag tycker att de borde kunna ha gjort! Positivt hos Liverpool var unge vänsterbacken Insua och att Robbie Keane gjorde ett snyggt mål!

När jag kom hem efter matchen vid halvåtta så sov Max redan. Han hade tydligen redan somnat mitt i middagen vid 18-tiden och det gick inte att hålla honom vaken berättade Tina. Sen vaknade han efter kl 20 och blev vaken rätt sent som så många andra kvällar den här veckan.

Jag kikade lite på Colin Nutley-filmen Heartbreak Hotell som jag tycker är en sevärd och rätt underhållande film. Maria Lundqvist tycker jag är en duktig skådis för övrigt! Lite roligt att de är på krogen Alladin i Stockholm där jag och grabbarna hängt en hel del genom åren!

Kommentarer >>
Postat av: pangis

T o m jag har varit på Alladin en gång..och j-ars vad kul vi hade:-)

2008-12-22 @ 12:17:15
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Fru P

Låter som en skön helg!!!!!



Nu önskar jag dig en FÖRTRÄFFLIGT HÄRLIG jul med din familj.



2008-12-22 @ 14:09:29
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Malla

Vill bara önska er den bästa julen av alla med era finaste!



Pok



Mallatomtemorbralla

2008-12-23 @ 10:09:27
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0