Vilken fem-etta

Det var en njutning att se Liverpool vinna mot Newcastle borta med 5-1 idag och otroligt nog så var målvakten Shay Given Newcastles bästa spelare! Det säger en del om hur överlägsna Liverpool var i denna match. Glädjande nog tappade Chelsea poäng mot Fullham också så man får njuta av ledningen i ligan ett tag till även om jag misstänker att "De röda djävlarna" snart vill göra anspråk på den tabellpositionen.

Märkligt beslut av Rafa att ställa över Robbie Keane idag tycker jag men svårt att klaga för mycket när laget vinner med 5-1 efter imponerande spel och med flera bänkspelare i startelvan. Snart är Torres tillbaka också liksom Skrtel som fick göra ett inhopp idag så det ser bra ut inför fortsättningen!
***
Junior VM har startat och jag kommer nog spela in och försöka se de flesta av Sveriges matcher. Jag blir lite trött på allt snack om att NU ska Sverige ta guld!!! Visst ska man sikta högt men i svensk media verkar man inte fatta att Junior VM avgörs i Kanada och på små rinkar! Gissa vilka som är megafavoriter!

För övrigt har jag svårt för Härenstam/Wikegård ihop som kommentatorer av nån anledning.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0