Sportsurr

Lite kort om några av förra veckans sporthändelser:

Fotbolls EM
Inför sommarens Fotbolls-EM får domarna som vanligt lite intstruktioner om vad de ska bedöma hårdare osv. En av sakerna som togs upp är att man kommer kunna ha rätt att straffa de som filmar i efterhand vilket verkligen var på tiden!
***
Hockey VM
Med tanke på alla återbud till hockey-VM undrar man ju snart om Tre Kronor får ihop lag. O andra sidan har jag full förståelse för de flesta av de återbud som kommit. Skador, familjetillökning mm. kan man ju inte säga något om men trist ändå eftersom man trodde att VM i Kanada skulle bli ett "bra" VM. En som kan bli aktuell kan ju vara Kristian Huselius om han nu inte åker iväg och firar sin travvinst på 6 miljoner. Alltid skönt när de som "behöver det" vinner mer pengar. Om inte annat så kan ju hans väldigt förlåtande hustru få fylla på shoppingkontot.
***
Sportjournalistik
När Robert Laul och Emil Karlsson på Sportbladet bevakar en Allsvensk match som i fallet Hammarby-Helsingborg kan man vara säker på att få läsa sportjournalistik av högsta klass >>
***
Elitserien, ishockey
Grattis till HV71 som välförtjänt vann SM-guldet i ishockey i en finalserie som jag kommer minnas ungefär 1 vecka. Grattis också till HV71 som värvat Brynäsbacken Nick Angell och får ta över hans månadslön som tydligen låg på ca 300 000 kr i månaden. Skapligt betalt det med tanke på vad han presterat denna säsong och ännu ett skäl till att vi Brynäsare jublar över hur klubben i vårt hjärta sköts!
***
Södergrens chanser ökar
På text-tv kunde man i veckan läsa om hur skidåkaren Anders Södergren nu skulle ha mycket större chans att vinna VM-guld framöver. Det beror på att skidförbundet äntligen ska införa en femmil som körs på det "riktiga" sättet med tider istället för masstart. Glädjande förstås MEN det börjar gälla 2011 och vem vet om +30-Södergren är aktiv då?
***
Missa inte!
 Engstrand 45 minuter har kört igång igen med nya intervjuavsnitt på TV8 och Viasat! I helgen såg jag avsnittet där J-O Waldner och Brolin var gäster men tyvärr var det väl inget höjdaravsnitt. Tomas Brolin har verkligen stort självförtroende när han ska prata om sin egen karriär och missar aldrig ett tillfälle numera till att skapa intresse för sin kommande bok där han ska avslöja ALLT.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0