Sportsurr

Kvalserien
Förlust för Brynäs mot Rögle igår aj aj aj!!! Snacka om att kvalserien är en rysare och helt omöjligt att tippa vilka två lag som kommer gå upp i Elitserien. Med tanke på att Ljungskile spelar i fotbollsallsvenskan känns det lite trist att hur kvalserien än slutar så finns det lag som borde spela i Elitserien men som hamnar i division 1. Utöka till 14 lag snarast tack och det hade jag i ärlighetens namn tyckt även om Brynäs inte harvat i detta träsk! ÖDESMATCH mot Leksand imorgon och tar Brynäs två vinster spelar de ju i Elitserien igen men förlorar de imorgon så är det nog kört!

Allsvenskan
Kul med säker seger för GIF hemma mot Norrköping och att Oremo fick göra två mål redan i andra matchen. Gefles mittfält ser ju mycket starkare ut än tidigare så det kan nog bli en trevlig säsong. Skulle vara roligt att se en match live snart för att spana in de nya spelarna men o andra sidan går jag hellre på fotboll på sommaren då man inte behöver frysa ihjäl. Det får bli nån payperwiev-match snart istället för Gefle står väl inte överst på Canal + sändlista gissar jag.

Premier League
Arsenal-Liverpool blev lite avslaget eftersom båda lagen vilade spelare till Tisdagskvällens returmöte i Champions League. Liverpool gjorde en helt ok match och framförallt bevisade Peter Crouch åter igen att orättvisst har hamnat åt helvete för långt ned i Benitez frysbox. Vad roligt att se debutanten Plessis från start på Liverpools mittfält och när han dessutom gjorde en riktigt bra match så kändes det än mer glädjande. Jag höll på att ramla ur tv-soffan när jag såg honom vid avspark eftersom jag inte läst nåt innan och Benitez är inte direkt känd för att kasta in unga spelare i ligaspelet. Oavgjort igen mellan lagen alltså och nu väntar alla på tungviktsmötet på Tisdag kväll!!!

NHL
Dags för slutspel i NHL och det ska bli spännande att följa de olika svensklagen! Även om Foppa tyvärr säkerligen kommer fortsätta att ha problem med sina ljumskar känns det ändå skönt att han fått visa vad han kan för alla donkar som menade att han är slut som spelare! 14 poäng på 9 matcher med skadeproblem och den korta förberedelsetiden han har haft säger en hel del om Foppas klass!

Strålande säsong av Niklas Bäckström också som imponerat mer än vad jag trodde han skulle mäkta med det första året. För honom blev ju Nylanders skada och tränarbytet rena jackpotten också eftersom han då fick spela center med Ovechkin. Nu hoppas man bara att de bästa NHL-svenskarna antingen går riktigt långt i slutspelet eller åker ur fort och tackar Ja till VM-spel!

Mina tips inför slutspelet:

Montreal - Boston = Montreal vidare med 4-1
Pittsburg - Ottawa = Pittsburg vidare med 4-2
Washington - Philadelfia = Washington vidare med 4-3
New Jersey - New York Rangers = Rangers vidare med 4-3

Detroit - Nashville = Detroit vidare med 4-2
San Jose - Calgary = San Jose vidare med 4-0
Minnesota - Colorado = Colorado vidare med 4-3
Anaheim - Dallas = Anaheim vidare med 4-2

Kommentarer >>
Postat av: Johan

Jag tror tyvärr att det är kört för Tigrarna nu. Malmö eller Rögle kan ta hem det själva.

Kul med Gefle, men jag är mest Giffare (alltså Sindsvall) och för dem ser det illa ut. I och för sig är Helsingborg jävligt bra.

Tror på ännu en oavgjord match på tisdag. Straffar?

NHL är hur kul som helst. Det första man gör på morgonen efter pissningen är att kolla på www.nhl.com/scores

Såg att Foppa vann flest poäng/match. 1,57 poäng, tvåa Ovechkin 1,25 och trea Crosby 1,20. Foppa är grym bara han får spela. Hoppas bara att C+ får arslet ur och visar mer matcher med roliga lag. Att se San Jose´-Calgary är väl inget man ställer klockan för... eller?

Mina tips inför slutspelet:

Montreal - Boston = Boston vidare med 4-3
Pittsburg - Ottawa = Pittsburg vidare med 4-2
Washington - Philadelfia = Philadelphia vidare med 4-2
New Jersey - New York Rangers = New Jersey vidare med 4-3

Detroit - Nashville = Detroit vidare med 4-0
San Jose - Calgary = San Jose vidare med 4-1
Minnesota - Colorado = Colorado vidare med 4-2
Anaheim - Dallas = Anaheim vidare med 4-3

2008-04-07 @ 18:16:42
Postat av: Frippo

Helgens höjdpunkt i sportväg för mig va utan konkurrens en av mina största idolers framfart på PGA-touren. Mr Fred Couples, 48, kom delad fyra efter -13 på dom sista 27 hålen. Mycket imponerande. Har många gånger frustrerats över hans puttning men i helgen klaffade det tydligen. Nu när han är "skadefri" funderar jag på Viasat Golf igen.

Appropå hans puttning... skippa första minuten.
http://www.youtube.com/watch?v=xgy-uK3Sa34

Så skönt loj... På det där avståndet...

Kvalserien... Jösses. Jag som hoppades på Leksand och Brynäs. Kan bli två skånelag. Huga.

NHL är dött när St Louis inte går vidare... igen.

2008-04-07 @ 20:20:43
URL: http://frippo75.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0