Sportsurr

Allsvenskan
Då har Allsvenskan kört igång igen vilket ju alltid är roligt även om jag kanske inte blir lika exhalterad som många andra. Jag tittar gärna på toppmatcher, derbyn och Gefles matcher om jag har möjlighet men bänkar mig knappast framför tv:n om det är GIF Sundsvall-Gais eller nåt. Möjligen att jag tittar på sändningen före, i paus och efter matchen om den lysande experten Jens Fjällström sitter i studion.

För Gefle känns det som om det kan bli ännu en säsong där laget hamnar stabilt i mitten. Laget känns ganska bra på papperet och sen får vi väl se om Johan Oremo kan fortsätta imponera? Jag tror ju säkerligen att han kommer fortsätta vara en bra Allsvensk forward men är inte helt övertygad om att hans karriär kommer fortsätta ut i proffslivet som många verkar tro. Det skulle ju vara roligt också om Per Ohlsson lät sitt GIF våga lite mer på bortaplan denna säsong men det är nog inte särskilt troligt.

Helt omöjligt att tippa vem som vinner Allsvenskan känns det som! Speciellt med tanke på att man inte vet hur lagen kommer att se ut efter sommaren. Som så många andra kan jag ändå gissa att Kalmar blir en het guldkandidat och att Malmö FF kan utmana. (Har ni hört den förut?) Åker ur gör Ljungskile och GIF Sundsvall. Skyttekung tror jag Cesar Santin blir om han inte säljs under säsongen. Ni andra får gärna tippa om ni vill så kan vi kolla resultatet senare i höst!

Liverpool
En otroligt skön viktig seger för Liverpool i derbyt mot Everton. Nu känns det som om Liverpool har ett klart övertag mot lokalkonkurrenten om den viktiga fjärdeplatsen i ligan. Väldigt bra första halvlek av Liverpool där Gerrard var lysande men sen i andra var spelet bara sådär då man bevakade ledningen. Bra match också av mittbackarna Skrtel och Hyypiä vilket var skönt efter den usla försvarsinsatsen mot Man United förra helgen. På Onsdag är det kvartsfinal mot Arsenal i Champions League!!!!

Till sist tycker jag att:

- Lill-Kenta Johansson tränare i HV71, verkligen är en glädjespridare
- Det låter lite löjligt när svenska kommentatorer numera kallar Zlatan för Ibraaaa
- Det är skönt att hockeyn fördömer filmare från alla håll jämfört med fotbollen
- Materazzi är en djävla pajas som "dör" när ett finger nästan snuddade vid honom
- Charlie Davies målkåthet blir komisk när han försöker sno ett självmål
- Mattias Månsson ska rullas i tjära och fjädrar om Brynäs åker ur liksom vissa andra
- Undertexterna i programmet Ekwall vs Lundh är underbara
- Det är synd om K Huselius som fick idioten Keenan som tränare igen i Calgary
- Det är urtrist att TV4 Sport via Boxer just i Gästrikland förmodligen ej kommer funka

Kommentarer >>
Postat av: wanke

iår vinner helsingborg allsvenskan :) kom ihåg var ni hörde det först :)

2008-04-01 @ 15:29:46
Postat av: Nina

HAAAAMMMMMMAAAARBYYYYYY......:)

2008-04-01 @ 15:39:03
URL: http://niiinis.blogg.se
Postat av: pangis

ÖSK-Trelleborg 1-0 !!! :-)

2008-04-01 @ 21:20:35
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Helsingborg kan bli farliga men det beror ju helt på om de kommer sälja "lår-mannen" och någon till i sommar eller ej!

Idag är jag mest trött på Leif Boork som petade Markström till gårdagens match *suck*

2008-04-02 @ 08:04:30
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Kalmar FF

Läsvärd blogg

Postat av: Pumba

Tror på MFF! i år IGEN! Kalmar kommer ligga bra till fram till sommarn då de säljer Santin (där sprack din skytteliga vinnare) Känns ju att man blivit bortskämd med Premier L, La liga, Champ L och några Italienska matcher sen allsvenskan tog slut i höstas, för satans vilken dålig fotboll det varit i premiär omgången. Såg väl mest av Peking-DIF och den var ju helt bedrövlig, ok att man kan skylla på dåliga planer men kan man inte ta ner en passning på bröstet utan att bollen studsar i väg en 5 meter borde man inte få kalla sig proffs och tjäna de pengar de gör. MFF-Götet hade lite ljusglimtar i.a.f.

2008-04-02 @ 18:45:25
Postat av: Pumba

Tyckte för den delen att Pool-Evertons 2:a halvlek var rätt trist så jag somna efter 5 min men den går ju ändå inte att jämföra med Peking-DIF.

2008-04-02 @ 18:48:41
Postat av: Mattias

Håller med dig Pelle

2008-04-03 @ 08:22:22
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0